Al eerder via CruiseReizen geboekt. Toen een hele fijne en leuke vakantie gehad. Nu weer geïnformeerd en al vrij snel wisten we wat we wilden. Met een goede scherpe prijs.
Lidy
Cruisereizen is zeer klantvriendelijk en servicegericht. Zowel qua openingstijden, als qua service. De medewerkster dacht mee en kwam met uitstekende voorstellen, waaraan wij zelf niet hadden...Cruisereizen is zeer klantvriendelijk en servicegericht. Zowel qua openingstijden, als qua service. De medewerkster dacht mee en kwam met uitstekende voorstellen, waaraan wij zelf niet hadden gedacht. Niets is teveel, andere cruise zoeken, andere hutten zoeken, andere vluchten zoeken, je hoeft er zelfs niet naar te vragen, maar het wordt aangeboden. Voordeel van de site t.o.v. die van veel andere cruisesites is o.a. dat je 2 hutten in één keer kunt aanvragen.
Ruben
Nikolet
Goed en snel geholpen. ook als je al geboekt hebt word je snel en goed behandeld
Aart
Door Lima super geholpen en geadviseerd
Arie Valk
Zeer behulpzaam personeel, m.n. bij het reserveren van de vluchten uitstekend geholpen.
Jacqueline Bijl
Wij zijn door de medewerkers prima geholpen bij het maken van onze boeking.
Carina
Snelle communicatie, denken met je mee, altijd bereid advies te geven en met een vrolijke toon. Voor ons geen andere!
Marja
Heel fijn geholpen met boeken en ze staan klaar om alle vragen te beantwoorden en geven goede tips.
Francine
Prettige medewerkers en behulpzaam in zoektocht voor juiste cruise!