9.8 /10

checkbox99% beveelt CruiseReizen.nl aan!

Eenvoud boeken
9.6/10

Troch.f.G.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De cruise is geboek voor 10/5/2025 maar te veel werk voor de labels Uit te printen ( gewoon voor de koffers ze zij dat dat bij het schip kan) ze denk zeker dat ik voor het een cruise boek ik bedank voor de Goede service maar voor- taan , naar een andere maatschappij de Servicekosten zijn Incl gr ,Fam F .Troch

Heel 😊

Anna Bachaus

SterSterSterSterLege ster

Iedere keer wanneer ik bel of mail krijg ik altijd vriendelijk en correct antwoord. Het team denkt mee en werkt vlot.

Lydia van der lee

Super goede en vriendelijke service , snel met terug mailen bij een vraag. Zelfs op zondag kon ik mijn vraag stellen inzake een cruise.

Agnieszka

Quick respond, received the necessary help and information.

Quick respond

Ratna

Uitstekend

Yvonne Heijmans

Men maakt het persoonlijk en denken met je mee.

John Wirre

Ik had nogal wat vragen welke uitzonderingen genoemd kunnen worden. Doen wat ze zeggen. Tot zoverre een hele hoge score in klantgerichtheid en service.

Dina

Door Toby o.a.altijd heel goed geholpen en snelle feedback

Petra Dijkstra

Door de fijne hulp bij het boeken van onze vorige cruise, wisten we wat we konden verwachten: vriendelijkheid, snelle reacties, overzicht op je kosten en vooral de wetenschap dat alles op onze maat kan worden geregeld.

Cornelia van der Weerdt

Ontzettend aardig en. behulpzaam personeel!

Maria de Wit

De medewerkers zijn deskundig, uiterst vriendelijk, enthousiast en denken goed mee.

Agnes

Wij hebben wederom gekozen voor CruiseReizen om onze vakantie te boeken. De reisadviseurs zijn erg meedenkend, heel klantvriendelijk en professioneel. We zijn heel tevreden en kunnen ons verheugen op onze cruise 🚢!

pm Hermans

Geweldig geholpen!

Joke

Prettige ervaring met de klantenservice. Kijk uit naar mijn cruise

CruiseReizen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CruiseReizen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juni 2015

CruiseReizen.nl

https://www.CruiseReizen.nl is één van de grootste cruise aanbieders van Nederland. - Geen reserveringskosten - Laagste prijs garantie - ANVR, SGR en CLIA lid - 7 dagen p/w geopend

Bahialaan 600

Anna Bachaus

SterSterSterSterLege ster

Lydia van der lee

Agnieszka

Quick respond, received the necessary help and information.

Quick respond

Ratna

Uitstekend

Yvonne Heijmans

Men maakt het persoonlijk en denken met je mee.

John Wirre

Dina

Door Toby o.a.altijd heel goed geholpen en snelle feedback

Petra Dijkstra

Cornelia van der Weerdt

Ontzettend aardig en. behulpzaam personeel!

Maria de Wit

Agnes