9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Kristel

Ik vroeg een offerte aan en ik ontving in mijn mailbox super snel een reactie met de juiste vragen wat betreft mijn wensen waar een offerte uitkwam wat helemaal bij ons profiel past. We zijn... Ik vroeg een offerte aan en ik ontving in mijn mailbox super snel een reactie met de juiste vragen wat betreft mijn wensen waar een offerte uitkwam wat helemaal bij ons profiel past. We zijn superblij met onze offerte en de service wat je krijgt bij Cruisereizen.nl. Een echte aanrader om hier je Cruise te boeken omdat aan alles word gedacht.

Megan Vissers

Door de huidige coronacrisis heeft cruisereizen ons top geholpen met het omboeken van onze cruise en vluchten ! Ik kreeg via de mail maar ook telefonisch snel en duidelijke antwoorden op mijn (vele)... Door de huidige coronacrisis heeft cruisereizen ons top geholpen met het omboeken van onze cruise en vluchten ! Ik kreeg via de mail maar ook telefonisch snel en duidelijke antwoorden op mijn (vele) vragen ;) . Zoeken mee naar oplossingen en niks is teveel . Geen spijt dat wij hier onze eerste cruise geboekt hebben ! De stenen offertes ook duidelijk en overzichtelijk.

Marja vermeulen. Vermaas

Fantastisch geholpen met alles, goede service. Klant vriendelijk. Mee denken.

Wim Schilders

Dank je wel voor de perfecte support in het omboeken van onze cruise in verband met de Corona crises. Met name Mandy heeft ons goed geholpen

Alex Bathoorn

(Bewerkt)

Mooie oplossing aangeboden, dikke pluim!!!

Mooie aanbiedingen, erg vriendelijk en behulpzaam, denken mee in oplossingen.

Site up to date houden

Benedictus Winters

Ik heb mijn tweede cruise bij CruiseReizen.nl. geboekt omwille van de goede begeleiding en service. Je krijgt direct antwoord op je email en vragen steeds of ze nog iets voor u kunnen doen.

M. Nieuwland

Prima en voorkomend gesprek met uw medewerkster. Verlengde tot 2x toe de offerte omdat door omstandigheden ik niet direct accoord kon geven. Dacht goed mee en was heel begripvol.

bouche fernand

Uitstekende service

L.A. Stabij

Met de zeer vriendelijke medewerkers en hun meedenken is alles op een fijne manier te bespreken om je Cruisereis tot in de puntjes verzorgd te krijgen om een hele mooie vakantie te kunnen doen. 10+