De medewerkers zijn zeer klantgericht en denken met je mee. Snel en duidelijk antwoord zowel per mail als telefonisch.
Rth.Engels
Zeer tevreden
Marieke Van Dongen
Hele prettige en goede hulp bij het boeken
Cees
Prima begeleiding bij het boeken van onze zeer complexe cruise, voor 18 personen (alle (klein-)kinderen met opa en oma mee), naar Noorwegen in juli aanstaande. Was een zeer lastige operatie om...Prima begeleiding bij het boeken van onze zeer complexe cruise, voor 18 personen (alle (klein-)kinderen met opa en oma mee), naar Noorwegen in juli aanstaande. Was een zeer lastige operatie om alles met dit grote gezelschap op elkaar afgestemd te krijgen. 13 Volwassenen, 1 kleuter, 3 peuters en 1 baby om precies te zijn.
Marja Velthuis
Meedenken. Beste opties. Goede informatie. Heel klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar.👌
Anja
*****
Cuppens Martin
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster Suzanne
Vera Van den Braek
Toby van de klantenservice blijft steeds beleefd,zeer behulpzaam en vriendelijk ook al heb je nog zo veel vragen.Top
Ann
Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan en duidelijk geïnformeerd. Een geruststellend gevoel dat ik steeds bij jullie terecht kan met bijkomende vragen.