9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

E van Hoppe

De medewerkster deed, met succes, moeite om de laatst beschikbare hut voor de actieprijs aan te bieden. Ze belde binnen enkele minuten terug.

Liana

De medewerkerrs zijn heel behulpzaam en vriendelijk.

Willem Westbroek

Alles goed verlopen

Jos

Overzichtelijke website, snelle, vriendelijke en duidelijke reacties van de servicedesk. Zeer klantvriendelijk ingesteld

Johannes Verhoeven

Prettig en zeer vriendelijk duidelijk gesprek met goede uitleg

Wendy M

Toevallig op deze website terecht gekomen. Boeken gaat zeer vlot, maar hadden problemen met de betaling. Via whatsapp gecontacteerd geweest door zeer enthousiaste medewerkster van cruisereizen.nl en... Toevallig op deze website terecht gekomen. Boeken gaat zeer vlot, maar hadden problemen met de betaling. Via whatsapp gecontacteerd geweest door zeer enthousiaste medewerkster van cruisereizen.nl en zo alles in orde gekregen. Door de vertraging zelfs een upgrade voor ongeveer dezelfde prijs gekregen. Alles was prima in orde op onze cruise. Als we nog eens op cruise gaan, kijken we zeker naar deze website.

Jose van Mourik

Al een poosje vaste klant bij Cruisereizen.nl o.a. vanwege de klantgerichte, prettige manier van communiceren. Medewerkers zijn altijd bereikbaar, behulpzaam en attent, zowel bij het boeken als na... Al een poosje vaste klant bij Cruisereizen.nl o.a. vanwege de klantgerichte, prettige manier van communiceren. Medewerkers zijn altijd bereikbaar, behulpzaam en attent, zowel bij het boeken als na afloop van de cruise. Er wordt meegedacht en er worden goede suggesties aangedragen. Bovendien biedt Cruisereizen.nl een enorme keuze uit prachtige cruises. Kortom, wij zijn erg tevreden over Cruisereizen.nl, een aanrader voor de cruise-liefhebber!

Rien nederlof

Toen we onze cruise boekten, vroegen we een optie aan van 10 dagen, omdat we wachten op bericht van het ziekenhuis. Toen deze wat langer duurde dan genoemde 10 dagen, kregen we zonder problemen... Toen we onze cruise boekten, vroegen we een optie aan van 10 dagen, omdat we wachten op bericht van het ziekenhuis. Toen deze wat langer duurde dan genoemde 10 dagen, kregen we zonder problemen wederom een optie. Uiteindelijk bleken de ziekenhuis=uitslagen positief te zijn, waardoor onze cruise doorgang kon vinden. Geen enkele dwang o.i.d van zijde van cruisereizen, hetgeen wij bijzonder waardeerden. Rien Nederlof

Rien nederlof