9.6/10

Prima netjes geholpen

Rinus

Wat bij de Holland America Lines niet kon , lukte wel bij Cruisereizen wel

Martin blokker

Goede organisatie en site en erg behulpzame goede vriendelijke medewerkers

Scherjon

Ondanks dat we een mail 5 minuten voor sluitingstijd gekregen dat onze cruise werd geannuleerd, is het contact daarna telefonisch erg goed geweest. Het voelt persoonlijk en betrouwbaar aan en alle... Ondanks dat we een mail 5 minuten voor sluitingstijd gekregen dat onze cruise werd geannuleerd, is het contact daarna telefonisch erg goed geweest. Het voelt persoonlijk en betrouwbaar aan en alle medewerkers denken vriendelijk mee om ons een toch een onvergetelijke vakantie, cruise ervaring te geven.

Koen van Dyck

Vijf sterren 10 op 10

Adri

Altijd goede service.

C van Houwelingen

Zeer snel alles geregeld

Sandra

Al jaren boeken wij cruises met ons gezin bij Cruisereizen, en zijn we tevreden over de klantvriendelijkheid, het geduld en de service van cruisereizen. Ook worden gemaakte afspraken keurig... Al jaren boeken wij cruises met ons gezin bij Cruisereizen, en zijn we tevreden over de klantvriendelijkheid, het geduld en de service van cruisereizen. Ook worden gemaakte afspraken keurig nagekomen, kortom: wij adviseren al onze vrienden/familie, te boeken via Cruisereizen.

Nora

(Bewerkt)

Super vriendelijke medewerkers met heel veel geduld. Werden heel leuk en persoonlijk geholpen en niets was teveel.!!!! Dus DIKKE 10!!!!!

Vriendelijk en geduldig en behulpzaam

Nora

Een dikke 10!!!! Zeer vriendelijk en met heel veel geduld geholpen. Duidelijke uitleg en voor vragen wordt je net zo vriendelijk geholpen als bij de boeking