9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Sharon

Wij zijn onder de indruk van de zeer klant vriendelijkheid en niks is te veel. Zijn neemt de tijd over alle vragen te beantwoorden en door nemen van onze boeking etc., tot wij tevreden zijn.

Ton den Boer

Heel goede service en uitleg 5 sterren

Luc Van Eetvelde

Fantastisch

Gerda de Jong

Wij werden zeer vriendelijk en uiterst enthousiast te woord gestaan, er werd met ons meegedacht, kortom prima service

Ton van Kilsdonk

Met het boeken van een cruise bij Cruise Reizen weet je zeker dat alles goed geregeld wordt.

Edwin

Dit is een verademing t.o.v. zoveel bedrijven die pretenderen een klantenservice te hebben. DIT is klantenservice. Klantgericht, vriendelijk, meedenkend en professioneel. Erg tevreden, ga zo door!

Jan

Goede service en prima telefonische en schriftelijke informatie

m van keulen

Mijn beoordeling op hoe ik behandeld ben bij t boeken van de reis is echt TOP! De beoordeling over de afhandeling is SLECHT! helaas moest ik annuleren nadat er kanker geconstateerd was, ik had in... Mijn beoordeling op hoe ik behandeld ben bij t boeken van de reis is echt TOP! De beoordeling over de afhandeling is SLECHT! helaas moest ik annuleren nadat er kanker geconstateerd was, ik had in december de volledige som in 1keer betaald, maar nu ruim 3 maanden later nog steeds geen geld retour! Dat vind ik een hele slechte zaak... ik was al zo teleurgesteld dat we moesten annuleren maar dat t dan zo lang duurt dat je slechts maar 10% terug krijgt is zeer slecht. Er werd me verteld dat ik moest wachten totdat msc t aan hun had terig betaald maar de reis zou nu zelfs al achter de rug zijn...dus onbegrijpelijk!!!

P.van den Eventuin

Kundig en vriendelijk personeel