Zeer positief. Vriendelijk personeel en heel kundig
Peet
De medewerkers van CruiseReizen doen dit op een heel persoonlijke manier. De medewerkers van CruiseReizen zijn attent, klantgericht, enthousiast en meedenkend!
Ben de Vries
Het contact met CruiseReizen is uitstekend te noemen, altijd correct en met een glimlach. Dit is zeker 5 sterren waardig.
S. Jairam
De medewerkers van cruieReizen, waar ik diverse keren een cruise geboekt heb zijn altijd duidelijk in hun offertes. Verder staan zij altijd klaar om samen het mogelijke te realiseren. Bijna niets...De medewerkers van cruieReizen, waar ik diverse keren een cruise geboekt heb zijn altijd duidelijk in hun offertes. Verder staan zij altijd klaar om samen het mogelijke te realiseren. Bijna niets is te moeilijk voor hun om voor je uit te zoeken.
Fred de jong
Klasse 1 top vriendelijkheid, nooit iets te veel! Gaan tot het gaatje!
Fred de jong
Klasse 1 top vriendelijkheid, nooit iets te veel!
Jan Stroobach
Zeer goede ervaring met persoonlijke ondersteuning en zeer snel contact met de klantenservice. Graag noem ik ook nog de goede afwikkeling van een eerder geboekte Cruise welke door Corona op het...Zeer goede ervaring met persoonlijke ondersteuning en zeer snel contact met de klantenservice. Graag noem ik ook nog de goede afwikkeling van een eerder geboekte Cruise welke door Corona op het laatste moment werd afgelast. Zeer net reisbureau.
Indira
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel altijd snel antwoord op de gestelde vragen 👍
Peter Wijnen
Vriendelijke en uitstekende hulp bij het boeken van onze reis.