van den Berg

Handig dat je meteen voorkeuren op kunt geven

nee

Cora Govers

Goede service

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Indien een mail is verzonden en wordt behandeld door verschillende medewerkers, iedereen het hele mailverkeer laten lezen

Gerrit

Telefonisch , supergoed geholpen

Pool

Het boekingsproces verliep prima.Een vergeten item werd zonder probleem alsnog toegevoegd

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Lange wachttijd bij het bellen

Cruisewinkel - HAL

Esther Köhler

Prima service om cruise te boeken, gemaakte afspraken met Nicole van Galen worden goed nagekomen.

Telefonische bereikbaarheid blijft lastig

Jacobus Kuipers

Wij hebben geen ervaring me cruisen en hebben Cruisewinkel gekozen omdat het een Nederlandse onderneming is wat voor ons prettiger is. De bestelling via de website verliep soepel en duidelijk. Wat... Wij hebben geen ervaring me cruisen en hebben Cruisewinkel gekozen omdat het een Nederlandse onderneming is wat voor ons prettiger is. De bestelling via de website verliep soepel en duidelijk. Wat wij bijzonder op prijs stelde was de betaalbevestiging vanuit Cruisewinkel dat de betaling was correct was ontvangen. Een geruststellend bericht.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn dat u voor Cruisewinkel heeft gekozen en dat het boekingsproces soepel en duidelijk verliep. We wensen u alvast een prachtige eerste... Bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn dat u voor Cruisewinkel heeft gekozen en dat het boekingsproces soepel en duidelijk verliep. We wensen u alvast een prachtige eerste cruise toe!

Remkes

Helaas teveel informatie achterelkaar, waardoor je als leek geen overzicht meer hebt.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Hou klanten op de hoogte van hun betalingen.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat het soms wat overweldigend kan zijn. We nemen uw opmerking ter harte en zullen kijken hoe we onze informatie duidelijker en overzichtelijker kunnen maken.... Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat het soms wat overweldigend kan zijn. We nemen uw opmerking ter harte en zullen kijken hoe we onze informatie duidelijker en overzichtelijker kunnen maken. Mocht u vragen hebben over uw reis dan vernemen wij het uiteraard graag zodat wij u kunnen assisteren. Fijn dat u dit met ons deelt!

Lau

Makkelijk, goed en Comfortabel

nog niet

Bedankt voor uw review!

B.Bijkerk

Fijne snelle afwikkeling van offerte tot en met het boeken van de reis. Had een paar dagen nodig om even te overleggen of het allemaal wel kon, maar toen we eenmaal besloten hadden was het eigenlijk... Fijne snelle afwikkeling van offerte tot en met het boeken van de reis. Had een paar dagen nodig om even te overleggen of het allemaal wel kon, maar toen we eenmaal besloten hadden was het eigenlijk vrij snel geregeld. Vriendelijke medewerkers, die netjes vragen beantwoorden als ik ze nog heb en vooral niet opdringerig. Iets wat ik zelf heel prettig vind. Er zit een verschil tussen het proberen aan smeren van nog meer producten en het mee denken met de klant. Bij Cruisewinkel is dat laatste het geval. Even de tijd gunnen, maar wel ook denken aan de belangrijke zaken, die ik misschien zou vergeten.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Het zou misschien wel fijn zijn om een soort van "Heb je hier aan gedacht" vragenlijstje te sturen. Niet om direct zelf nog meer te verkopen, maar een stukje service. Zo van "Denk a.u.b. aan een... Het zou misschien wel fijn zijn om een soort van "Heb je hier aan gedacht" vragenlijstje te sturen. Niet om direct zelf nog meer te verkopen, maar een stukje service. Zo van "Denk a.u.b. aan een reisverzekering." En natuurlijk mag je dan altijd wel aanbieden om dat eventueel ook nog te verzorgen. Of denk je aan hoe je naar de terminal weet te komen, want de boot gaat echt zonder jou weg als je te laat bent. We zouden eventueel kunnen mee denken met hoe je dat het beste kunt doen. Misschien zelfs wel voor je kunnen regelen. En meer van dat soort vragen.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u de afwikkeling van uw reis soepel en prettig heeft ervaren.
Uw suggestie voor een vragenlijst vinden we...
Uw suggestie voor een vragenlijst vinden we ontzettend waardevol. Het is een mooie manier om klanten verder te helpen met de reisvoorbereidingen. We versturen een dergelijke vragenlijst samen met de reisbescheiden, maar we zullen er zeker over denken of dit al eerder verstuurd kan worden!
Alvast een fantastische cruise toegewenst.