Lau

Makkelijk, goed en Comfortabel

nog niet

B.Bijkerk

Fijne snelle afwikkeling van offerte tot en met het boeken van de reis. Had een paar dagen nodig om even te overleggen of het allemaal wel kon, maar toen we eenmaal besloten hadden was het eigenlijk... Fijne snelle afwikkeling van offerte tot en met het boeken van de reis. Had een paar dagen nodig om even te overleggen of het allemaal wel kon, maar toen we eenmaal besloten hadden was het eigenlijk vrij snel geregeld. Vriendelijke medewerkers, die netjes vragen beantwoorden als ik ze nog heb en vooral niet opdringerig. Iets wat ik zelf heel prettig vind. Er zit een verschil tussen het proberen aan smeren van nog meer producten en het mee denken met de klant. Bij Cruisewinkel is dat laatste het geval. Even de tijd gunnen, maar wel ook denken aan de belangrijke zaken, die ik misschien zou vergeten.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Het zou misschien wel fijn zijn om een soort van "Heb je hier aan gedacht" vragenlijstje te sturen. Niet om direct zelf nog meer te verkopen, maar een stukje service. Zo van "Denk a.u.b. aan een... Het zou misschien wel fijn zijn om een soort van "Heb je hier aan gedacht" vragenlijstje te sturen. Niet om direct zelf nog meer te verkopen, maar een stukje service. Zo van "Denk a.u.b. aan een reisverzekering." En natuurlijk mag je dan altijd wel aanbieden om dat eventueel ook nog te verzorgen. Of denk je aan hoe je naar de terminal weet te komen, want de boot gaat echt zonder jou weg als je te laat bent. We zouden eventueel kunnen mee denken met hoe je dat het beste kunt doen. Misschien zelfs wel voor je kunnen regelen. En meer van dat soort vragen.

Ron

Goede eerste ervaring met Cruisewinkel. Erg klantgericht.Via telefoon optie op reis genomen en daarbij prima geholpen. Omzetten in definitieve boeking was daarna een fluitje van een cent.

Benny Winters

Gemakkelijk om te boeken. Goede hulpverlening

Ilona

Alleen maar goede ervaring. Snelle service en vriendelijke dames

Nee. Alles goed

de Jong

Positief en snelle feedback

Johannes Sleumer

Uitstekend geholpen met betaling excursies

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Mailcontact ging niet helemaal goed. Telefonisch wel.

M. Goldstoff

Soms wat verwarrend, de ene keer is het Cruise Travel dan weer Cruise winkel. Maar ik werd best wel heel goed geholpen elke keer. Vooral Nicole van Gaalen en Angela sprongen eruit.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

De wachttijden voor de telefoon zijn wel heel lang.

Erna

Tevreden .Alles vlot verlopen.Vlug antwoord op de mails.

P.de Fretes

Als ik vragen heb word ik wel goed geholpen.