Broeckman
- Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
- Geen
- Cruise
- Buenos Aires naar Warnemunde
Na enige problemen bij het boeken belde een medewerker ons op en heeft alles keurig voor ons geregeld!
telefonisch goed geholpen
Goede Ervaring . En een goede tekst en uitleg . En je wordt netjes en vriendelijk te woord gestaan . En geholpen . Als je vragen hebt .
Geweldig! Ze zijn snel ( super snel) , correct en adequaat. Ik ben gewend mn eigen reizen te regelen, maar kwam er even niet uit. Het fijne is dat ze niet alleen de cruise boeken maar ook de vliegreizen en hotels eromheen voor je bedenken! Heerlijke ultieme verwennerij.
Ik ben zeer tevreden over de telefonische informatie. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en ze heeft me goed geholpen. Het on line boeken ging goed.
Ronald G is wel de beste en duidelijkste adviseur!!!
goed
Positief, welkom, warm, duidelijk
Bij een telefonische vraag werd ik keurig geholpen bij een boeking en kreeg ik uitgebreide informatie. Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk!
Zeer goed
Super goed en vriendelijk geholpen
Heel makkelijk, zeer snel reactie en duidelijke, complete antwoorden op vragen. Erg behulpzaam ook.
wederom bij cruisewinkel geboekt en weer prima tot nu toe
Uitstekend; via klantenservice prima geholpen
Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
telefonisch goed geholpen
Ronald G is wel de beste en duidelijkste adviseur!!!
goed
Positief, welkom, warm, duidelijk