knaap
prima
- Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
- geen idee
- Cruise
- De rotterdam
prima
We hadden verl vragen en alle vragen zijn naar tevreden beantwoord.
Goede ervaring, kundig.
Mijn ervaring met cruisewinkel is als zeer positief ervaren. Als aantekening het werd niet duidelijk in de optie die u ons stuurde of er defitief een hut toegewezen werd of er later een garantie hut zou toegewezen wordt.na.
Ik ben door cruisewinkel goed geholpen. Heb goede uitleg gekregen. Zelf nog na gebeld, voor extra informatie . Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Geen problemen met boeken en snelle bevestiging
Ik heb een positief gevoel over de boeking. De medewerker was coöperatief en was snel in zijn response.
zeer prettig en deskundig geholpen. Aanvraag voor speciale reis gedaan en terug gebeld met het juiste advies en antwoord op al onze vragen.
In reactie op uw verzoek over onze ervaringen met CruiseWinkel, kort samengevat het volgende. Wij hebben 24-2- j.l. telefonisch een boeking gedaan voor de “Musical Cruise 2025” voor hut type VH met beperkt zicht. Waarop we dezelfde dag een mail van u ontvingen (24-2-2025 6:35 AM post@rheijstek.nl) waarin onder meer is vermeld: “Helaas is voor de Musical Cruise het type VH met beperkt zicht niet meer beschikbaar, momenteel kan enkel nog type VB. Deze hebben we dan ook voor u in optie gezet, aangezien de beschikbaarheid zeer beperkt is.” Waarop we vervolgens nogmaals een mail (27-2-2025 12:17 AM post@rheijstek.nl) met dezelfde strekking ontvingen. Echter vanaf 24-2 tot op heden staat op uw website nog steeds de optie voor hut type VH met beperkt zicht vermeld! Gelukkig hebben wij tijdig de financiële consequenties van deze merkwaardige gang van zaken kunnen herstellen. Wat overblijft is de ongemakkelijke vraag: hoe heeft dit kunnen gebeuren?
Duidelijke boekingsmogelijkheid en goed contact met klantenservice.
Had een man aan de lijn die deed alsof ik debiel was. Ben alleen niet zo handig op internet. Iets meer begrip zou fijn zijn.
Het ene contact was goed en met andere minder de een gaf wel duidelijke uitleg en de ander stukken minder ook werd er gezegd kunt u op het internet vinden
Marvelous
Had een vraag en werd goed te woord gestaan.
Telefonisch goed en snel bereikbaar. Snel antwoord gekregen op mijn vragen. Persoon aan telefoon kwam bekwaam en vriendelijke over. Het boeken van de reis via de website ging makkelijk. Helaas met het betalen van de aanbetaling creditcard, ging er wat mis. Maar dat Iwan snel telefonisch opgelost.
Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
We hadden verl vragen en alle vragen zijn naar tevreden beantwoord.
Goede ervaring, kundig.
Geen problemen met boeken en snelle bevestiging
Duidelijke boekingsmogelijkheid en goed contact met klantenservice.
Marvelous
Had een vraag en werd goed te woord gestaan.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: