Denise Notermans

Mijn ervaring was prima. Ik had al wat voorwerk zelf gedaan en dit is keurig afgehandeld.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Tekstueel kan er wel wat verbeterd worden in de bevestigingsbrief en ook boeken van verzekering en opgave noodcontact lukte niet via web.

Gerard van der Wees

Uitstekend boekingsproces.

Erkan

Behulpzaam

uitstekend

Ylse van Lanen

Wij hebben nooit eerder een cruise geboekt. De informatie is erg summier, veel is niet duidelijk. Voor ons althans.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Ja. Veel meer duidelijkheid geven. Bijvoorbeeld: wij moesten voor het diner kiezen uit twee opties. Maar wat die opties precies inhouden, is nergens te vinden. Ook over de ins and outs van de cruise... Ja. Veel meer duidelijkheid geven. Bijvoorbeeld: wij moesten voor het diner kiezen uit twee opties. Maar wat die opties precies inhouden, is nergens te vinden. Ook over de ins and outs van de cruise was eigenlijk heel weinig te vinden op de site van Cruisewinkel.nl. Je moet dan maar kijken op de site van de rederij, in ons geval Holland America Line. Je kunt dan een app nemen, maar die werkt niet. Allemaal zo belachelijk, je geeft een kapitaaltje uit maar weet nauwelijks wat je ervoor krijgt. (wij hadden weinig keus, moesten wel boeken omdat we toegezegd hadden mee te gaan met twee andere mensen)

R.van der Burg

U heeft de belasting telefoon overtroffen wat betreft wachten 45 tot 60 minuten.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Ik weet het heen mensen te vinden.

Spaan.

Telefoon niet bereikbaar.

Bereikbaarheid regelen.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Geachte heer Spaan,
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de tijd dat u aan de telefoon gewacht heeft.
Momenteel ervaren wij een grote belangstelling voor cruisereizen waardoor de...
Geachte heer Spaan,
Momenteel ervaren wij een grote belangstelling voor cruisereizen waardoor de afhandeltijd van de aanvragen meer tijd in beslag neemt dan idealiter het geval zou zijn. Tevens kan de wachttijd aan de telefoon op piekmomenten oplopen. Onze enthousiaste medewerkers werken intensief om al onze klanten zo correct en snel mogelijk te behandelen.
Al onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. De (aan)vragen die wij per e-mail en telefoon ontvangen, zullen wij met aandacht en op volgorde van binnenkomst behandelen. We zijn u graag van dienst en zien dat u inmiddels contact met onze collega's over de voorbereiding van uw cruise heeft.
Wij wensen u een hele mooie cruisereis toe!
met vriendelijke groet,
de Cruisespecialisten van Cruisewinkel.nl

Leo

Zeer slechte telefoon communicatie

Zie bovenstaande

Reactie Cruisewinkel.nl:

Geachte heer, mevrouw,
We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de tijd dat u aan de telefoon gewacht heeft.
Momenteel ervaren wij een grote belangstelling voor cruisereizen waardoor de...
Geachte heer, mevrouw,
Al onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. De (aan)vragen die wij per e-mail en telefoon ontvangen, zullen wij met aandacht en op volgorde van binnenkomst behandelen, met aandacht voor een eventuele vertrekdatum op korte termijn.
Wij wensen u een hele prettige reis toe.
De cruisespecialisten van Cruisewinkel.nl

Rob janssen

Ik heb voor het eerst een cruise geboekt. De afhandeling van de boeking verliep snel en was vooral duidelijk. Ook de vragen die middels de telefoon heb gesteld zijn duidelijk en vriendelijk... Ik heb voor het eerst een cruise geboekt. De afhandeling van de boeking verliep snel en was vooral duidelijk. Ook de vragen die middels de telefoon heb gesteld zijn duidelijk en vriendelijk beantwoord.

net

Mindy Siegers-Cosaert

Goede ervaring kan niets anders zeggen

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

sneller aan de beurt komen als je belt

Frits

1Lange wachttijd aan de telefoon ( meer dan een halfuur)
2 Goed geholpen bij het boeken van de cruise
1Lange wachttijd aan de telefoon ( meer dan een halfuur)
2 Goed geholpen bij het boeken van de cruise
3 Nadere instructie voor het betalen via Ideal ( zie boekingsbevestiging ) niet gekregen

1 Meer personeel voor telefonisch boeken zodat de wachttijden korter worden
2 Belofte over nadere informatie van betaling via Ideal nakomen