Wouda

Mijn telefonische kennismaking met personeel van Cruisewinkel was goed. Mijn vragen werden voor zover dat kon op een correcte wijze beantwoord. T.a.v. het Corona-beleid bleef het wat onduidelijk,... Mijn telefonische kennismaking met personeel van Cruisewinkel was goed. Mijn vragen werden voor zover dat kon op een correcte wijze beantwoord. T.a.v. het Corona-beleid bleef het wat onduidelijk, maar dat heeft n.m.m. te maken met de ontwikkelingen hieromtrent.
Het ging o.a. over het ondergaan van een antigeen test voor vertrek.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

De wachttijd voor telefonisch contact was enorm lang.

Willem Otermans

Al heel wat reizen geboekt via Cruisewinkel. Altijd prima bevallen.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Zou het niet weten. Tot nu toe nooit problemen gehad en zelfs nu de laatste keer werd mijn reclamatie op de boekingsprijs gehonoreerd!!!

Lieke

Het boeken van de gewenste reis ging erg makkelijk, echter gaf de website tijdens het boekingsproces een andere prijs (ruim 100 euro minder) dan bij de eindafrekening. Voordat we hier een medewerker... Het boeken van de gewenste reis ging erg makkelijk, echter gaf de website tijdens het boekingsproces een andere prijs (ruim 100 euro minder) dan bij de eindafrekening. Voordat we hier een medewerker over te spreken konden krijgen waren we 20 min verder (in de wacht voor de klantenservice).

Het toesturen van bevestiging en factuur vond ik ook wat lang duren.

We zijn erg verbaasd dat een transfer van de luchthaven naar de haven niet is inbegrepen.

Desalniettemin hopen we op een fijne vakantie, we hebben ontzettend veel zin in de cruise en zijn al hard aan het aftellen.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Zorg dat je prijzen te allen tijde kloppen en als dat niet zo is, own your mistakes en houdt de laagste prijs aan richting je klant...

Edward van Golen

Prima, overzichtelijk, alles is duidelijk op de website, zelfs een digibeet als ik kan gewoon een reis boeken !

nou ik niet

F. Teunissen

We hebben een prima ervaring met crisewinkel.nl

Ad Kolsters

Op zich prima, altijd vriendelijk in het emailverkeer.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Ik vind de emails altijd wat verwarrend, meerdere bevestigingen van zowel boeking als betaling met een wat andere opzet, waardoor je echt moet gaan vergelijken wat er anders is in de email, omdat je... Ik vind de emails altijd wat verwarrend, meerdere bevestigingen van zowel boeking als betaling met een wat andere opzet, waardoor je echt moet gaan vergelijken wat er anders is in de email, omdat je bang bent iets te missen.

Schouten

Zeer prettig geholpen en vriendelijk!

nee

Thelma

Fijne manier om via Cruisewinkel.nl een reis uit te zoeken en te boeken.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Soms verschieten prijzen als je een stap verder klikt en dat werkt nogal eens verwarrend. Zeker als je als singel kamergebruiker een betaalbare cruise wilt boeken.

Kuiper

Goede hulp