Peter

SterSterSterSterLege ster

Ik ben vriendelijk te woord gestaan door een geduldige, ter zake kundige medewerker (Peter) en ben bijzonder benieuwd naar de inmiddels geboekte cruise.

Noorwegen, IJsland, Schotland

Edel

Een cruise geboekt, Alle uitleg was duidelijk en het was snel geregeld.

Engeland, Schotland en Ierland

I.R. Vink

Als klant die al eerder naar tevredenheid bij cruisewinkel reizen heeft geboekt, is mijn recente ervaring weer geheel naar tevredenheid geweest. Goede bereikbaarheid, vriendelijk personeel en erg flexibel in het proces. Op al mijn vragen tijdens het boekingsproces is op zeer klantvriendelijke wijze gereageerd en geacteerd.

Cruise

Mondriaan

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik had nog steeds een cruise staan die ik geannuleerd had.beetje slordig na 3maanden. Daarna door de man tot tevredenheid afgehandeld. Maar dag later door iemand anders schandalig behandeld met beantwoorden van een vraag

Rond Engeland en Ierland

Daniël Witjes

SterSterSterHalve sterLege ster

Website is op zich prima. Zoekmogelijkheden zeer uitgebreid. Prima dat routekaart zo wordt weergegeven. Tot de boeking begint geen probleem.

15 dagen Noorwegen met o.a. Noordkaap met de Nieuw Statendam

Peter van Agthoven

SterSterSterLege sterLege ster

Tsja, we krijgen zogezegd gratis het "More at Sea"-pakket. Nergens kan ik terugvinden wat dat betekent. In een email krijg ik het antwoord, dat onder het kopje "diensten" de uitleg van de pakketten staat. Laat daar nou nergens het "More at Sea"-pakket bij staan. Dus weten we nog niet waar we aan toe zijn!

Panama-kanaal op 28-1-2025 vanuit Tampa

Antwoord Cruisewinkel.nl

Geachte heer van Agthoven, Het spijt ons dat u ons antwoord niet duidelijk vindt. Wij zullen u rechtstreeks benaderen hierover. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

M. Lampaert

SterSterLege sterLege sterLege ster

Alles goed verlopen.

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij wensen u een mooie cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Joyce

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn eerste telefonisch gesprek vond ik minder, mede door een hele slechte verbinding, maar na dit gesprek werden mijn mailtjes heel snel opgepakt en beantwoord.

Westelijke Middellandse Zee

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Jammer dat het eerste telefoongesprek niet optimaal verliep door de slechte verbinding, maar fijn om te horen dat onze verdere communicatie naar wens was. We hopen dat u met een goed gevoel uitkijkt naar uw cruise! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

van den Berg

Handig dat je meteen voorkeuren op kunt geven

allura

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw review! Wij wensen u een geweldige cruise toe aan boord van de Allura. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Esther Köhler

SterSterSterSterLege ster

Prima service om cruise te boeken, gemaakte afspraken met Nicole van Galen worden goed nagekomen.

Trans-Atlantische cruise in april 2025

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de service naar wens was en dat Nicole van Galen alles goed heeft geregeld. Wij wensen u een prachtige cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Jacobus Kuipers

Wij hebben geen ervaring me cruisen en hebben Cruisewinkel gekozen omdat het een Nederlandse onderneming is wat voor ons prettiger is. De bestelling via de website verliep soepel en duidelijk. Wat wij bijzonder op prijs stelde was de betaalbevestiging vanuit Cruisewinkel dat de betaling was correct was ontvangen. Een geruststellend bericht.

•3251949 ⚓ MSC Musica op 12.06.2025

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn dat u voor Cruisewinkel heeft gekozen en dat het boekingsproces soepel en duidelijk verliep. We wensen u alvast een prachtige eerste cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Remkes

SterSterSterLege sterLege ster

Helaas teveel informatie achterelkaar, waardoor je als leek geen overzicht meer hebt.

Aidabella

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat het soms wat overweldigend kan zijn. We nemen uw opmerking ter harte en zullen kijken hoe we onze informatie duidelijker en overzichtelijker kunnen maken. Mocht u vragen hebben over uw reis dan vernemen wij het uiteraard graag zodat wij u kunnen assisteren. Fijn dat u dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Lau

makkelijk, goed en Comfortabel

Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

B.Bijkerk

Fijne snelle afwikkeling van offerte tot en met het boeken van de reis. Had een paar dagen nodig om even te overleggen of het allemaal wel kon, maar toen we eenmaal besloten hadden was het eigenlijk vrij snel geregeld. Vriendelijke medewerkers, die netjes vragen beantwoorden als ik ze nog heb en vooral niet opdringerig. Iets wat ik zelf heel prettig vind. Er zit een verschil tussen het proberen aan smeren van nog meer producten en het mee denken met de klant. Bij Cruisewinkel is dat laatste het geval. Even de tijd gunnen, maar wel ook denken aan de belangrijke zaken, die ik misschien zou vergeten.

Noordelijke Europa Cruise

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u de afwikkeling van uw reis soepel en prettig heeft ervaren. Uw suggestie voor een vragenlijst vinden we ontzettend waardevol. Het is een mooie manier om klanten verder te helpen met de reisvoorbereidingen. We versturen een dergelijke vragenlijst samen met de reisbescheiden, maar we zullen er zeker over denken of dit al eerder verstuurd kan worden! Alvast een fantastische cruise toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Ron

Goede eerste ervaring met Cruisewinkel. Erg klantgericht.Via telefoon optie op reis genomen en daarbij prima geholpen. Omzetten in definitieve boeking was daarna een fluitje van een cent.

Product of service:
Boeking cruise naar Noorwegen.

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw positieve review en fijn om te horen dat uw eerste ervaring met Cruisewinkel zo goed is verlopen! We wensen u alvast een fantastische cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Geantwoord op

Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Cruisewinkel.nl

Bij cruisewinkel boekt u uw ideale cruise tegen de beste prijs. Bekijk onze topaanbiedingen voor een selectie van de beste cruisereizen van dit moment. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 180 schepen. Uiteraard vindt u alle grotere rederijen in ons portfolio, zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en MSC Cruises.

Rokin 105

1012 KM Amsterdam

Peter

Noorwegen, IJsland, Schotland

Edel

Een cruise geboekt, Alle uitleg was duidelijk en het was snel geregeld.

Engeland, Schotland en Ierland

B.Bijkerk

Noordelijke Europa Cruise

Ron

Product of service:
Boeking cruise naar Noorwegen.

Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10