Peter
Ik ben vriendelijk te woord gestaan door een geduldige, ter zake kundige medewerker (Peter) en ben bijzonder benieuwd naar de inmiddels geboekte cruise.
- Product of service:
- Noorwegen, IJsland, Schotland
Een cruise geboekt, Alle uitleg was duidelijk en het was snel geregeld.
Als klant die al eerder naar tevredenheid bij cruisewinkel reizen heeft geboekt, is mijn recente ervaring weer geheel naar tevredenheid geweest. Goede bereikbaarheid, vriendelijk personeel en erg flexibel in het proces. Op al mijn vragen tijdens het boekingsproces is op zeer klantvriendelijke wijze gereageerd en geacteerd.
Ik had nog steeds een cruise staan die ik geannuleerd had.beetje slordig na 3maanden. Daarna door de man tot tevredenheid afgehandeld. Maar dag later door iemand anders schandalig behandeld met beantwoorden van een vraag
Website is op zich prima. Zoekmogelijkheden zeer uitgebreid. Prima dat routekaart zo wordt weergegeven. Tot de boeking begint geen probleem.
Tsja, we krijgen zogezegd gratis het "More at Sea"-pakket. Nergens kan ik terugvinden wat dat betekent. In een email krijg ik het antwoord, dat onder het kopje "diensten" de uitleg van de pakketten staat. Laat daar nou nergens het "More at Sea"-pakket bij staan. Dus weten we nog niet waar we aan toe zijn!
Alles goed verlopen.
Mijn eerste telefonisch gesprek vond ik minder, mede door een hele slechte verbinding, maar na dit gesprek werden mijn mailtjes heel snel opgepakt en beantwoord.
Handig dat je meteen voorkeuren op kunt geven
Prima service om cruise te boeken, gemaakte afspraken met Nicole van Galen worden goed nagekomen.
Wij hebben geen ervaring me cruisen en hebben Cruisewinkel gekozen omdat het een Nederlandse onderneming is wat voor ons prettiger is. De bestelling via de website verliep soepel en duidelijk. Wat wij bijzonder op prijs stelde was de betaalbevestiging vanuit Cruisewinkel dat de betaling was correct was ontvangen. Een geruststellend bericht.
Helaas teveel informatie achterelkaar, waardoor je als leek geen overzicht meer hebt.
makkelijk, goed en Comfortabel
Fijne snelle afwikkeling van offerte tot en met het boeken van de reis. Had een paar dagen nodig om even te overleggen of het allemaal wel kon, maar toen we eenmaal besloten hadden was het eigenlijk vrij snel geregeld. Vriendelijke medewerkers, die netjes vragen beantwoorden als ik ze nog heb en vooral niet opdringerig. Iets wat ik zelf heel prettig vind. Er zit een verschil tussen het proberen aan smeren van nog meer producten en het mee denken met de klant. Bij Cruisewinkel is dat laatste het geval. Even de tijd gunnen, maar wel ook denken aan de belangrijke zaken, die ik misschien zou vergeten.
Goede eerste ervaring met Cruisewinkel. Erg klantgericht.Via telefoon optie op reis genomen en daarbij prima geholpen. Omzetten in definitieve boeking was daarna een fluitje van een cent.
Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Een cruise geboekt, Alle uitleg was duidelijk en het was snel geregeld.
Alles goed verlopen.
Handig dat je meteen voorkeuren op kunt geven