Korndorffer
- Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
- Te lang wachten asn telefoon
- Cruise
- Passau/passau
goed
Online gezocht naar een cruise en kwam uit bij Cruisewinkel.nl Zoeken, iets vinden en boeken ging goed op een paar kleine vragen na. Deze werden uiterst vriendelijk en klantgericht telefonisch beantwoord. Dus ik beschouw dit als gewoon goed en ben tevreden (tot nu toe, de reis is pas over een maand, er komen nog meer onderdelen van inboeken aan, maar dat zal ook wel meevallen.)
Wordt altijd goed geholpen.
Prettig
Prima geholpen voor onze op maat gemaakte cruise.
Teleurtstellend
Goed, duidelijk
We zijn geholpen door een zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerker.
Digitale boeking was eenvoudig en erg duidelijk.
prima boekingcontact
Eenvoudige site, snel gevonden wat ik zocht
Boeking voorspoedig en snel verlopen.
is goede cruise aanbieder paar keer naar andere gegaan maar service bij cruisewinkel is top
we zijn heel prettig geholpen ,maakte ons erop attent dat je een Esta toeristen visa nodig hebt.dacht met ons mee
Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Wordt altijd goed geholpen.
Prettig
Prima geholpen voor onze op maat gemaakte cruise.
Teleurtstellend
Goed, duidelijk
We zijn geholpen door een zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerker.
Digitale boeking was eenvoudig en erg duidelijk.
prima boekingcontact
Eenvoudige site, snel gevonden wat ik zocht
Boeking voorspoedig en snel verlopen.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: