José Hogenbirk

Goede communicatie en perfect geregeld

Reactie Cure Letselschade:

Graag gedaan José en bedankt voor je mooie beoordeling!

M Vleugel

Zeer goed

Reactie Cure Letselschade:

Dank voor je mooie beoordeling Marcel! Je hebt pittige jaren achter de rug, maar nu je zaak is afgerond en met een goede baan ziet je toekomst er zonnig uit. Ik wens je alle goeds!

Jeci

Eric heeft ons na een auto-ongeval uitstekend geholpen en onze belangen behartigd. Hij luisterde goed naar onze wensen en communiceerde deze duidelijk naar de verzekeringsmaatschappij. Dankzij zijn... Eric heeft ons na een auto-ongeval uitstekend geholpen en onze belangen behartigd. Hij luisterde goed naar onze wensen en communiceerde deze duidelijk naar de verzekeringsmaatschappij. Dankzij zijn inzet en professionaliteit hebben wij een goede vergoeding ontvangen.

Reactie Cure Letselschade:

Dank voor het mooie compliment Jeci! Het was fijn om jullie te kunnen helpen.

GK

Heel goed

Dankjewel voor je review Gül 😃

Tim

In een traject van ruim 5 jaar door Eric begeleid naar een zeer goed eindresultaat. Zijn oprechte en persoonlijke benadering wekt vertrouwen in de goede afloop van een situatie waar je nooit in... In een traject van ruim 5 jaar door Eric begeleid naar een zeer goed eindresultaat. Zijn oprechte en persoonlijke benadering wekt vertrouwen in de goede afloop van een situatie waar je nooit in hoopt te verzeilen. Van harte aanbevolen.

Reactie Cure Letselschade:

Dankjewel Tim! Ik heb je altijd met veel plezier bijgestaan en met bewondering gekeken naar jouw doorzettingsvermogen en optimisme. Ik ga onze gesprekken missen en wens je alle goeds!

Van empelen

Heel goed

Reactie Cure Letselschade:

Dank voor het compliment - ik heb jullie graag geholpen!

Mutlu Kizilgedik

I have never been disappointed in every process of my file, which lasted about 2 years. In a word, excellent. With my gratitude

Reactie Cure Letselschade:

Thank you Mutlu, it was a pleasure to help you!

Cura letselschade, contactpersoon Eric Grendel

Ik ben zeer tevreden geweest met de begeleiding, zeer betrokken en duidelijk in de voortgang van de zaak.