S
Marino of heet hij nou eigenlijk Mauricio was komen kijken, na ons uren te hebben laten wachten. Na 5 minuten kijken werd geconstateerd dat boiler onderdelen niet te verkrijgen waren. Het was dus beter om een nieuwe boiler te plaatsen. Wel moest ik de voorrijkosten, onderzoek/reparatiekosten betalen van 290 euro. Indien nieuwe boiler geplaatst zou worden dan kreeg ik de onderzoek/reparatiekosten tegoed. Na offerte te hebben gekregen zou die na het weekend geplaatst worden Elke keer dat een afspraak gemaakt was moest ik zelf erachteraan om een update te krijgen. Indien ik belde met mijn telefoon nummer nam hij niet op, met mijn vriendin nummer nam hij niet op, bellen we minuut later anoniem neemt hij wel op. Direct aangegeven dat dit een vreemd, raar gevoel geeft. Op de middag van plaatsing kreeg te horen dat de boiler levertijd 10 tot 14 dagen was. Elke keer kregen we te horen kantoor moet ik bellen etc… Veel te vage antwoorden. Optie was een kleinere op maat boiler te plaatsen. Bij het vragen van de offerte werd er wederom geen antwoord of offerte gegeven. Hierop heb ik aangegeven dat ik afzie van verdere werkzaamheden door hem. En gesommeerd om 200 euro vergoeding te krijgen. Deze is verder netjes wel terug betaald.
- Product of service:
- Reparatie elektrische boiler