9.4 /10

checkbox99% beveelt Dehcos aan!

Ammy Van Eerden

Prima, snelle levering.

Ingrid Kappert

Fijne produkten

Johanna Solomon

Marja Van Hummel

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik merk dat na jaren 24 balancing cream gebruikt te hebben dat na de pot is vervangen door een tube er iets is verandert aan de samenstelling of ingrediënten, dat vind ik jammer want hij is wat vetter en ruikt ook anders, maar ik blijf dit de beste dagcrème vinden voor mij

Peggy De Graef

V. J. K.

Positieve ervaringen

Iris Planting

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne site, snelle reactie op eventuele vragen.

K. Bartels

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Spullen zijn goed, maar bedrijf verkoopt niet wat ze zeggen. Op de site werden diverse verpakkingen in combinatie met mini verpakking aangeboden. Dát is wat ik kocht en waar ik voor betaalde. Eenmaal afgeleverd zaten die mini verpakkingen er helemaal niet bij, maar ander face wash spul met middelen waar ik allergisch voor ben en die ik meteen heb weggegooid. Ik voel me bedonderd.

Antwoord Dehcos

Beste mevr. Bartels, Naar aanleiding van uw review hebben wij de aanbieding opnieuw zorgvuldig gecontroleerd. Daarbij hebben wij vastgesteld dat het cadeauartikel op zowel de categoriepagina als de productpagina duidelijk stond vermeld én afgebeeld. Uw bestelling is daarom volledig conform de aanbieding geleverd. In uw latere reactie geeft u aan dat de afbeelding bij u de indruk heeft gewekt dat u een ander cadeau zou ontvangen. Dat is uiteraard vervelend, maar de tekst van de aanbieding en het afgebeelde cadeau kwamen overeen met wat uiteindelijk is geleverd. Ondanks dat wij van mening zijn dat wij correct hebben gehandeld, hebben wij u na uw review uitgebreid uitleg gegeven en uit coulance een passende oplossing aangeboden. U heeft aangegeven hiervan geen gebruik te willen maken. In uw review schrijft u dat wij “niet verkopen wat we zeggen” en dat u zich “bedonderd” voelt. Wij herkennen ons niet in deze conclusie, omdat de bestelling volledig overeenkomstig de aanbieding is geleverd. Met vriendelijke groet, Team Dehcos.

Geantwoord op

M van Saarloos

M Ploeg

Mooie producten, duidelijke website en snelle levering!

Inge

Super, telefonisch goed advies gekregen voor een nieuwe gezichtscreme. Heel fijn contact, snelle verzending, gewoon top.

H. Onvlee

Levering altijd op de afgesproken tijd en geen verzendkosten

Dehcos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dehcos heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2010

Dehcos

Dehcos Skin & Hair Professionals staat voor kwaliteit, kennis van zaken en uitstekende service. Met de salon & webshop voorzien wij consumenten van hoogwaardige cosmetica producten.

Wilhelminastraat 19b

V. J. K.

Positieve ervaringen

Iris Planting

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne site, snelle reactie op eventuele vragen.

K. Bartels

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Dehcos

Geantwoord op

M van Saarloos

M Ploeg

Mooie producten, duidelijke website en snelle levering!

Inge

H. Onvlee