Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal

ruim aanbod en product info/installatie specs

onduidelijk welke tijd koerier eea komt afleveren
Itho ventilatie-unit CVE-S ECO met flexibels & beugels

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je review! We doen ons best om alle informatie zo duidelijk mogelijk te maken en streven ernaar dit elke dag te verbeteren. Het doet ons goed om te zien dat je ons een 10/10 geeft, hartstikke bedankt!

Jelle H

SterSterSterLege sterLege ster

Gebrekkige info over verzending. Onderstaande probleem had door de computer gedetecteerd kunnen/moeten worden.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
In verband met bestellen radiator datum afgesproken dat ik thuis ben. Vervolgens blijkt de radiator niet gescand te zijn bij het laden die dag maar ik krijg wel een indicatie van levertijd in de mail. Hele dag voor Jan … gewacht. Via de chat contact gehad uiterst behulpzame en vriendelijke collega. Maar met gebrekkige info vanuit het bestelsysteem, duurde ruim een uur voordat we er achter waren dat het bovenstaande aan de hand was. Nieuwe leverdatum afgesproken met een vroege levering richttijd 8/9 uur. Uiteindelijk wederom een hele dag kunnen wachten tot 15:00 uur. 😮‍💨
Radiator

bert ten Wolde

Omdat ik dat nooit doe

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Toch doorgeven hoe de bezorging verloopt! Dus ook meedelen dat het pakket is verzonden en door de leverancier wordt geleverd!
verwarmingsketel

Otto

Betrouwbaar

Ga zo door
Zehnder ventilatiebox

Antwoord Cvtotaal

Super top dat je ons betrouwbaar vind! Daar doen we het voor. Bedankt voor de mooie review Otto.

Leo Boeijen

Goed bereikbare aftersaled.

ATAG one

S. Elbir

Ik zou Cvtotaal aanbevelen omdat de levering snel was, de prijs redelijk. Alles verliep soepel en professioneel.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Ik ben over het algemeen erg tevreden. De CV-ketel werd al de volgende dag geleverd, wat ik erg waardeer.
Intergas Kombi Kompakt HReco 36 CW5

Antwoord Cvtotaal

Super mooi om te zien dat je ons zou aanbevelen door onze levering en prijs! We blijven ons best te doen om elke levering zo snel mogelijk te versturen. Bedankt voor je mooie woorden.

Bert Peeters

Goede prijs en levertijd

Zonder meer tevreden over product
Flamco Expansievat 25 ltr, 1 bar

Antwoord Cvtotaal

Goed om te horen dat je tevreden bent over het product, onze goede prijzen en de levertijd! Bedankt voor je positieve review Bert!

RS Emanuel

Zeer snelle levering

RF15 zender

Antwoord Cvtotaal

Emanuel, fijn om te horen dat je de levering zo snel vond! Daar doen we ons best voor. We zien je graag terug!

Ard Korste

Snelle levering. Goede communicatie

MOVE UP renovatieset ventilator

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review! Super dat je positief bent over onze communicatie en snelle levering!

marc willems

scherpe prijs en snelle levering

ga zo door
expansievat

Antwoord Cvtotaal

Wat top om te horen dat je positief bent over onze prijs en snelle levering! We zullen zo doorgaan.

Petra Schottert

Prima service, goed op tijd

Cv ketel

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je mooie review, Petra! Fijn om te horen dat je onze service goed vind!

Leonard Bakker

Prijs/kwaliteit is goed en levering ook

Klein materiaal voor de keukenbouwer aanbieden
Keukenboiler

Antwoord Cvtotaal

Het doet ons goed dat je zo positief bent! Bedankt voor de mooie review Leonard. Als je nog wat nodig bent, laat het ons gerust weten!

Guus Brings

SterSterSterHalve sterLege ster

De bestelde CV ketel van Intergas is door de firma Rensa die de bezorging deed niet afgeleverd. Wij hebben ipv de CV ketel een buffer cylinder ontvangen. Die voor een bedrijf in Sittard was bestemd. Erg slordig handelen van deze bezorger. Omdat wij niets hoefde te tekenen voor ontvangst. Bezorger maakte alleen een foto van het pakket. Heel bijzonder hoe dit ging. CV Totaal prima. Bezorging zeer slecht!

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Betere afspraken maken met de firma die voor CV Totaal de bestelde producten aflevert bij de klanten.
Intergas Cv-ketel Kombi HRE 36/30 80/80 paral. CW5

Mark Weel

Correcte en respectvolle afhandeling Meedenken in oplossingen

Nvt
Slimme thermostaat met gratis radiatorknoppen

Piet Verrijdt

Goed geregeld

Vuilafscheider

Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2011

Cvtotaal

Welkom bij cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop, maar voeren daarnaast ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is cvtotaal partner van Essent.

Slauerhoffweg 7

8912 BH Leeuwarden