Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

Rob Simons

SterSterLege sterLege sterLege ster

Toegezegde levertijd werd bij lange na niet gehaald. Een mail over gestuurd, geen reactie! Gebeld, men zou een bericht terugsturen wanneer het geleverd zou worden. Geen bericht. (Bij jullie leverancier Rexel was het product gewoon in voorraad!) Weer gebeld, er zou een mail gestuurd zijn. Ik zou wederom bericht krigen. Dag later, meer dan 2 weken na de besteldatum, werd het product alsnog geleverd via de brievenbus.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Concrete, betrouwbare informatie verstrekken! Vriendelijk te woord staan en dingen beloven die niet na gekomen worden heeft een klant niets aan.
Peblar RFID Tag

----
Intergas gateway

Mark

SterSterSterSterLege ster

Belofte bezorging volgende dag niet waargemaakt, geen enkele medewerking Uiteindelijk gebeld door CVtotaal met excuses. Ik krijg alsnog een retourlabel. Netjes.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Haal de melding voor 17:45 besteld, volgende dag bezorgd weg als jullie dat niet kunnen garanderen
Honeywell Home Lyric T6 WiFi thermostaat bedraad wit

Jeffrey de Jong

👍
Airco omkasting evolar

W

SterSterSterSterLege ster

Prijs is stuk lager dan op andere sites, voor hetzelfde klik aan klik uit product.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Niet alle categorieën in deze enquête zijn van toepassing, die op 4 gescoord. Enquête was al gestuurd voordat het product geleverd was.
Klik aan klik uit

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je eerlijke feedback! Goed om te horen dat je blij bent met onze prijsstelling. We werken er momenteel aan om de enquête pas te versturen nadat de levering heeft plaatsgevonden, dat hoort natuurlijk beter te gaan. Er wordt aan gewerkt!

B.

SterSterSterHalve sterLege ster

scherpe prijs, kennis bij helpdesk, snelle levering

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Adequate track trace, er was geen tijdblok aangegeven wanneer het pakket geleverd zou worden. Beter zou zijn: voor de middag ( of na), of een tijdblok van 4 uur (tussen 12 en 16 uur)
Orcon dakpijpventilator MPV 10W

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je feedback! We zullen kijken voor duidelijkere levertijdvakken via track & trace. Fijn dat je verder tevreden bent!

David Man

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ongelooflijk onbetrouwbaar bedrijf met slecht in service en communicatie dit geldt ook voor hun partner I-Bo Warmte die ons cv-ketel heeft geinstalleerd. Al vanaf het begin aangegeven bij de bestelling en telefonisch onderhoud dat de nieuwe ketel van vertikale gasafvoer naar horizontale moet worden aangepast conform de huidige eisen. Dit ging al mis met de uitvoerder I-BO Warmte die de cv niet wilde installeren; er was geen steiger. Er werd droog gezegd dat in de voorwaarden staat over de steiger en de klant ervoor verantwoordelijk is. Had CV-totaal dat niet eerder aan mij kunnen vertellen? Ter vergelijking mijn dakramen werden gerenoveerd zonder een steiger. Pas na bijna 3 maanden, toen was het al voor Kerst 2024, kwam I-BO Warmte pas voor de 2e keer. Nog veel gedoe geweest wanneer ik de steiger moest regelen. Eindelijk dus de ketel vervangen, maar tot mijn stomme verbazing is de rookafvoer niet aangepast zoals ik wilde conform de huidige eisen van horizontal rookgasafvoer. Dit keer weer droog gezegd dat een houten balk in de weg staat; konden ze de eerste keer niet zeggen dan?! Dus met deze klacht met ene Kees van CV-ketel over gemaild; weer droog en zakelijk waar ik niks mee kan. GA dus niet opnieuw weer een steiger huren en die gasten van I-BO Warmte voor de 3e keer mijn huis binnen laten. Wat een KUT bedrijf

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
GA zo door, mij zie je NIET meer terug!
Intergas cv-ketel

Richard Mos de

Gemakkelijk artikelen te vinden en snelle levering

Itho daalderop ventilatie box

Antwoord Cvtotaal

Bedankt Richard! Fijn dat je onze webshop als overzichtelijk ervaart en de levering snel verliep, precies zoals het hoort!

Stefan Gegea

Cv

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de mooie en hoog scorende review! We zien je graag nog een keer.

Jersey Olbino

Ik ken het en ik weet dat een vertrouwt bare leverancier zijn.

Top en ook in prijs en snel geleverd

Antwoord Cvtotaal

Dank je wel, Jersey! Mooi om te horen dat je op onze betrouwbaarheid rekent. Daar doen we het voor!

Geantwoord op

Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2011

Cvtotaal

Welkom bij cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop, maar voeren daarnaast ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is cvtotaal partner van Essent.

Slauerhoffweg 7

Orcon dakpijpventilator MPV 10W

David Man

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
GA zo door, mij zie je NIET meer terug!
Intergas cv-ketel

Richard Mos de

Gemakkelijk artikelen te vinden en snelle levering

Itho daalderop ventilatie box

Stefan Gegea

Cv

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de mooie en hoog scorende review! We zien je graag nog een keer.

Jersey Olbino

Ik ken het en ik weet dat een vertrouwt bare leverancier zijn.

Top en ook in prijs en snel geleverd

Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt: