Crit Cox
Leveringtijd was super, nieuwe cv ketel had storing maar was binnen 1 dag opgelost
- Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
- Geen
- Product of service:
- Intergas cv ketel
Goede producten. Graag wel de factuur per mail heb ik niet ontvangen.
Snel en redelijke prijs
In eerste instantie mijn pakket niet ontvangen. De vervoerder dpd heeft het pakket ergens anders in de straat ‘gedumpt’ bleek achteraf. Na contact met van cv totaal is het opgelost. Zij hebben een separate levering gedaan. Wanneer de oorspronkelijke levering boven water/bij mij terecht komt, is toegezegd dat deze opgehaald wordt. Bestelde aansluitset niet leverbaar, maar een alternatief aangeboden gekregen zodat de spullen we tijdig in gebruik genomen kunnen worden. Al met al, probleem prima opgelost
goede ketel
Goede service/aftersales
klein en zuinig
goede prijs
Scherpe prijs en snelle levering WTW unit.
Wel
Vorige heeft 15 jaar mee gedraaid
snel geleverd voor een goeie prijs
Zeer goeie communicatie
Duidelijk in advies, reageren zeer snel, komen afspraken na. snelle levering.
Prima service en product!
Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede producten. Graag wel de factuur per mail heb ik niet ontvangen.
Snel en redelijke prijs
goede ketel
Goede service/aftersales
klein en zuinig
goede prijs
Scherpe prijs en snelle levering WTW unit.
Wel
Vorige heeft 15 jaar mee gedraaid
snel geleverd voor een goeie prijs
Zeer goeie communicatie
Duidelijk in advies, reageren zeer snel, komen afspraken na. snelle levering.
Prima service en product!
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt: