10 /10

checkbox100% beveelt Dak Bureau Holland aan!

Arthur Mulder

Onlangs heb ik mijn dak vervangen en multiplex onder het multiplex toegevoegd. De projectmanager Dak Bureau was erg behulpzaam en legde geduldig alle details uit. Ondanks de vertragingen met het materiaal en de weersomstandigheden. De hele ploeg is professioneel en hardwerkend. Ik ben erg tevreden met Dak Bureau Roofing Company!

Alexander de Vos

Dak Bureau Holland en zijn team hebben fantastisch werk geleverd door mijn oude teer- en grinddak te verwijderen en een nieuw dak met branders te installeren, plus drie nieuwe dakramen. We hebben sindsdien 3 "atmosferische rivieren" doorkruist zonder problemen. Dak hield me op de hoogte van elke stap en was zeer professioneel. Een echte aanrader!

Thijn van der Laan

Ik heb tot nu toe twee geweldige ervaringen gehad met Dak Bureau Holland Roofing. Vladi heeft twee van mijn projecten afgehandeld (volledige dakvervangingen op twee afzonderlijke eigendommen) en was responsief, deskundig en stond van begin tot eind bovenop het project. Ik zal deze jongens opnieuw inschakelen en ze aanbevelen aan iedereen die een nieuw dak nodig heeft.

Hendrik de Vos

Tijdens een herfstbui liepen onze dakgoten over, wat schade begon te veroorzaken aan onze buitenmuren. We riep Dak Bureau Holland Roofing voor spoedige hulp. Ze waren binnen de kortste keren ter plaatse om de dakgoten te reinigen en te herstellen. Het viel ons op hoe vriendelijk en bekwaam het team was. Na hun bezoek werken de goten weer perfect, en we waarderen de geruststellende resultaten enorm.

Casper Bos

Eens kwijtend in plassen rond het huis door lekke goten riepen we Dak Bureau Roofing in om urgent renovatiewerk uit te voeren. Hun antwoord was prompt en hun aanpak solide – het probleem werd in no-time opgelost met duurzame oplossingen. Inmiddels zijn wij, naar tevredenheid, van al het gedrup en lekkages af en dank ik hen groot haar werk!

Mike van Leeuwen

Na dagen van regenval merkten we dat ons plat dak niet meer goed afwaterde, en er leken zich plassen te vormen. Dak Bureau Roofing inspecteerde het probleem snel en bood een passende oplossing. Hun renovatieteam was deskundig en hield ons gedurende het proces goed op de hoogte. Het was een opluchting te zien dat alles weer waterdicht en goed afgedicht werd. We bevelen hun service absoluut aan.

Seth Dijkstra

Bij het vallen van de eerste sneeuw viel op dat onze oude goten het niet meer aankonden. Dit resulteerde in plassen water die tegen het huis aan stonden. Dankzij de hulp van Dak Bureau Roofing was dit probleem snel verholpen. Ze vervingen de oude, versleten goten met nieuwe materialen en legden uit hoe we ze goed kunnen onderhouden. Hun efficiënte service laat ons nu zonder zorgen de winter in gaan.

Fedde Dekker

We zaten middenin een storm toen er plotseling water door de zolder lekte. In paniek belden we Dak Bureau Roofing voor spoedhulp. Hun snelle respons en doeltreffende actie maakten een wereld van verschil. Ze zorgden ervoor dat het lek werd hersteld voordat er verdere schade ontstond. De eerlijkheid en openheid tijdens hun werk vonden we zeer aangenaam. Nu geen zorgen meer bij het slechte weer.

Pepijn van der Meer

Na een hevige storm stonden alle plassen op ons platte dak. We schakelden Dak Bureau Roofing in voor een inspectie. Hun team was snel en adequaat; ze vonden en verholpen de oorzaak direct. Nu is ons dak veilig en waterbestendig, we zijn blij met hun snelle service en aandacht voor detail.

Dirk Blom

Een scheur in het dak zorgde voor druppels in de woonkamer. In paniek belden we All-in Roofing, die gelukkig snel reageerden. Op diezelfde dag zorgden ze voor een tijdelijke reparatie en maakten afspraken voor een volledige renovatie. Hun toewijding aan ons probleem stelde ons zeer gerust.

Ian Koster

Toen we na de regen vlekken op het plafond van onze woonkamer zagen, beseften we dat er iets mis was met de goten. Op basis van het advies belden we Dak Bureau Holland. Ze waren er snel, verwijderden de obstructie en repareerden het beschadigde gebied. Dankzij hun advies weten we nu veel over het behouden van dankbaarheid.

Seth de Ruiter

Als het regende, lekte er water van ons dak. Een vriend raadde Dak Bureau Holland Roofing aan voor dakrenovatie. Hun reactie en oplossing voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen. De reparatiewerkzaamheden zijn goed en zorgvuldig uitgevoerd. Onze ervaring met hen was positief en hun professionaliteit was bovengemiddeld.

Philip Koning

Iedere keer als het sneeuwde, begon er water van ons dak te lekken. Wij raden Dak Bureau Roofing aan en zij hebben het probleem snel opgelost. Hun inzichten waren van onschatbare waarde en hun service was persoonlijk en betrokken. Het team heeft efficiënt gewerkt en nu hoeven we ons geen zorgen meer te maken over sneeuw- en waterschade.

Alexander Kuipers

Op een regenachtige dag begon er water langs onze muren te lekken. Dak Bureau Holland Roofing kwam te hulp met een dakgootreparatie. Hun team arriveerde snel en stelde ons gerust met hun expertise. Ze legden alles duidelijk uit en de klus werd snel maar goed geklaard. Een betrouwbare service!

Ayden de Jonge

Dak Bureau Holland en zijn personeel zijn top! Niet alleen is de klantenservice uitstekend, maar ook de kwaliteit van het werk en de prijzen zijn onverslaanbaar! Ik heb Dak en zijn personeel gebruikt voor verschillende dak- en gootprojecten en ik raad ze ten zeerste aan!

Dak Bureau Holland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dak Bureau Holland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10
  • checkEerste review geschreven op 21 januari 2025

Dak Bureau Holland

Dak bureau Holland staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in dakwerk. Met jarenlange ervaring en een team van gespecialiseerde vakmensen garandeert Dak bureau Holland solide en duurzame oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking, EPDM, of onderhoud aan bestaande daken, Dak bureau Holland levert altijd vakwerk met oog voor detail en klanttevredenheid. Bij ons weet u zeker dat u kunt rekenen op topkwaliteit en een lange levensduur van uw dak.

Arthur Mulder

Alexander de Vos