Mijn bestelling was niet compleet, ik kreeg 1 product niet geleverd. Een belletje leverde op dat er direct een nazending kwam waardoor ik de volgende dag alles compleet had. Correct...Mijn bestelling was niet compleet, ik kreeg 1 product niet geleverd. Een belletje leverde op dat er direct een nazending kwam waardoor ik de volgende dag alles compleet had. Correct afgehandeld .
brouwer.j
Uitsteken.geholpen
M. Jansen
Snel en goed
guido de vos (voscare)
Deze morgen (4 juni) bestelling ontvangen. Alles is tip top verlopen. Vanaf de bestelling tot en met de aflevering. Alles is perfect verlopen zoals afgesproken. Dikke pluim voor...Deze morgen (4 juni) bestelling ontvangen. Alles is tip top verlopen. Vanaf de bestelling tot en met de aflevering. Alles is perfect verlopen zoals afgesproken. Dikke pluim voor jullie bedrijf.
Niek
Prima maatwerk materiaal geleverd. Goede en duidelijke website.
van Lanen Montageservice
Keurige overzichtelijke site met alle mogelijkheden betreft zinken zetwerk. Snelle afhandeling van de bestelling
Peter vd heuvel
Perfect geregeld. En zeer snel geleverd, zaterdag bestelling gemaakt, dinsdag geleverd. Top.