Van Buuren Bourtange
Eerlijk en betrouwbaar. Professioneel betrokken en vakkundig oplossing gericht bij eerdere bouwkundige fouten.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Eerlijk, betrouwbaar, goede planning, vakkundige medewerkers
Alles vanaf het offertebezoek tot aan de oplevering doen ze echt professioneel. Vriendelijke werklui en ze laten alles netjes achter.
Prima, flexibel ook als het weer tegenzit
MAtig
Goed alles is prima gelopen en ik vind het ook dat dat ze allemaal mee hebben gedaan
Een geweldige ervaring. Wat een service en wat een kundige dakdekkers!
Komen afspraken na, en komen op tijd en op de afgesproken dag.
Vriendelijk contact en vakkundig personeel
Mijn ervaring is zeer positief.
Uitstekend
Zeer net in bekwaam met hun werk bezig. Wij hebben onze dakpannen en dakraam nu ook door hun laten vervangen en beide projecten super uitgevoerd.
Zeer positief
Prettig
Dakpanvervanging.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dakpanvervanging.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, flexibel ook als het weer tegenzit
MAtig
Een geweldige ervaring. Wat een service en wat een kundige dakdekkers!
Komen afspraken na, en komen op tijd en op de afgesproken dag.
Vriendelijk contact en vakkundig personeel
Mijn ervaring is zeer positief.
Uitstekend
Zeer positief