Alleen maar positief, snelle en harde werkers en leveren goed en vakkundig werk af!
John van t Ende
Snelle komst na lekkage. Bleek de nokvorsten te zijn. Binnen 3 weken aangesmeerd en geen lekkage meer. Er werd netjes en snel gewerkt. Top !!!!
Hattem
Mekenkamp
Snel en grondig
Zwartemeer
R. Schuurman
Zeer kundig en vriendelijk dakdekkersbedrijf
Henk en Elly
Yes, ons nieuwe dak op de woning is klaar. Dankzij de hardwerkende en keurige AE Dakdekkers. Dhr. A. Ayaz en collega’s doen wat er op de website staat: “Bel ons, maak een afspraak, we komen langs en...Yes, ons nieuwe dak op de woning is klaar. Dankzij de hardwerkende en keurige AE Dakdekkers. Dhr. A. Ayaz en collega’s doen wat er op de website staat: “Bel ons, maak een afspraak, we komen langs en het wordt opgelost.” En dat binnen 4 weken. Prima werk afgeleverd en we zullen AE dakdekkers zeker aanbevelen. Super bedankt!
Hattem
Mulder
Zeer professionele en behulpzame service
Joas
Vriendelijke en professionele afhandeling van de opdracht (vernieuwen dakleer). De medewerkers kwamen op tijd en de klus was op tijd klaar.
Rian Cuppens
Het dak van mijn vakantiehuisje is vervangen. Goed werk en het waren gezellige en nette mannen en jongens. Ze hadden ook veel plezier onder elkaar. Alles werd duidelijk met mij afgestemd. Heel...Het dak van mijn vakantiehuisje is vervangen. Goed werk en het waren gezellige en nette mannen en jongens. Ze hadden ook veel plezier onder elkaar. Alles werd duidelijk met mij afgestemd. Heel prettig zaken doen zo!