Theo van der Linden
Snel en vakkundig geholpen. En een goede prijs/kwaliteit verhouding.
- In welke plaats hebben wij u geholpen?
- Olst
- Verrichte dienst
- Nieuw bitumen dak op garage en dakkapel
Snel en vakkundig geholpen. En een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt mee gedacht aan oplossingen. Goede prijs en betrouwbaar.
Snelle reactie op mijn berichtje, direct volgende dag aanwezig om de reparatie uit te voeren. Vriendelijke meneer die de reparatie snel voor elkaar had. Prima prijsafspraak.
Snelle reactie goede uitleg over reparaties, ook nog slecht hout vervangen. Erg fijn in de omgang. Kortom blij dat de lekkage zo snel is opgelost😀👍
Goeie en snelle service zijn zeer tevreden. Zou iedereen adviseren.
Tevreden, ze hadden in een drukke periode nog snel tijd en hebben kundig nieuwe isolatie buitenzijde aangebracht en nieuwe dakpannen gelegd. Ze hebben hard doorgewerkt om geen last te hebben regen, wat is gelukt (zelfs kopje koffie sloegen ze af).
Alleen maar positief, snelle en harde werkers en leveren goed en vakkundig werk af!
Snelle komst na lekkage. Bleek de nokvorsten te zijn. Binnen 3 weken aangesmeerd en geen lekkage meer. Er werd netjes en snel gewerkt. Top !!!!
Snel en grondig
Zeer kundig en vriendelijk dakdekkersbedrijf
Yes, ons nieuwe dak op de woning is klaar. Dankzij de hardwerkende en keurige AE Dakdekkers. Dhr. A. Ayaz en collega’s doen wat er op de website staat: “Bel ons, maak een afspraak, we komen langs en het wordt opgelost.” En dat binnen 4 weken. Prima werk afgeleverd en we zullen AE dakdekkers zeker aanbevelen. Super bedankt!
Zeer professionele en behulpzame service
Vriendelijke en professionele afhandeling van de opdracht (vernieuwen dakleer). De medewerkers kwamen op tijd en de klus was op tijd klaar.
Het dak van mijn vakantiehuisje is vervangen. Goed werk en het waren gezellige en nette mannen en jongens. Ze hadden ook veel plezier onder elkaar. Alles werd duidelijk met mij afgestemd. Heel prettig zaken doen zo!
Geweldig, komt afspraak na en snel geholpen
DakPro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DakPro heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en vakkundig geholpen. En een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goeie en snelle service zijn zeer tevreden. Zou iedereen adviseren.
Snel en grondig
Zeer kundig en vriendelijk dakdekkersbedrijf