DakPro

Rolien Lucassen

Uitstekend

Teteringen

K. Bijsterveld

Joeri gevonden via vrienden. Zij waren heel tevreden en wij nu ook. Je wordt netjes teruggebeld en ontvangt snel een goede offerte.
Op de dag zelf kwamen ze met zijn tweeën, keurig op tijd....
Op de dag zelf kwamen ze met zijn tweeën, keurig op tijd. Het vervangen van het bitumen ging zeer voorspoedig. Wij kozen voor een witte variant ivm het verkoelende effect en de hogere opbrengst in combinatie met zonnepanelen. 10 jaar garantie.

Waarder

Bernard Bouwman

Keurig geholpen. Michael maakte filmpjes op het dak zodat wij precies wisten wat er aan het gebeuren was. Prima op tijd, vriendelijk, werkten hard! Kwamen dag terug om alles te controleren. Honderd... Keurig geholpen. Michael maakte filmpjes op het dak zodat wij precies wisten wat er aan het gebeuren was. Prima op tijd, vriendelijk, werkten hard! Kwamen dag terug om alles te controleren. Honderd procent tevreden.

Rotterdam

Peter de Wit

We hadden een lekkage van ons dak. Er werd een inspectie uitgevoerd. Toen het probleem duidelijk was kreeg ik een offerte en na akkoord is het dak gerepareerd. Goede service en vakwerk.

Rotterdam

r brekelmans

Professioneel, vriendelijk en efficiënt. Erg tevreden over het geleverde werk.

Oosterhout

JT Dakbedekking

Perfecte service en goede uitleg over werkzaamheden. Werk is precies me afgeleverd!

Teteringen

H Koers

Prima week geleverd

Zwolle

H.Brul.

Snelle correcte afhandeling van mijn dak probleem. Kapotte pan netjes vervangen. Als toegift nog het advies gekregen dat de voeg in de zijmuur met loodslab slechtwas en vervangen
moest...
moest worden.

Tiel

Gabi Cornejo

Vrijdag 6 november 2020, is mijn gehele dak opnieuw met dakleer gelegd, de werkzaamheden waren heel professioneel gedaan en het team was echt geweldig, aardig en legden alles uit waarom ze wat deden... Vrijdag 6 november 2020, is mijn gehele dak opnieuw met dakleer gelegd, de werkzaamheden waren heel professioneel gedaan en het team was echt geweldig, aardig en legden alles uit waarom ze wat deden en wat de voordelen waren. ik was zeer blij en gerust gesteld, duidelijk echte vak mensen, vandaar dat ik dit bedrijf koos en kreeg fotos van alles, echt heel netjes. ik raad dit bedrijf zeker aan. van voor traject tot na traject uitermate professioneel en behulpzaam.

Almere buiten