Verloop van dienst

Philip

Renovatie plat dak 32 m² + boeiborden rondom + dakkapel.
Uitgevoerd door Evert en zijn team

Duidelijke communicatie, uitleg werkzaamheden, Prijs en komen afspraken na

Blijf zo werken

Fleur

Dakrenovatie door Evert en zijn team naar alle tevredenheid laten uitvoeren.

Snelle communicatie, komt afspraken na, heldere prijsopgave, goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijke en nette medewerkers.

Aart

Zeer tevreden over Evert en zijn collega's. Voorbereiding, uitvoering en nazorg zijn in perfecte handen. Goede prijs/kwaliteitverhouding!

Advies, uitvoering en nazorg

Mw. Laurens

Bijzonder goede ervaring met deze dak-experts! Doen alles om de problemen in goed overleg vakkundig op te lossen en ook nog voor heel schappelijke prijzen.
Na meerdere zeer naar tevredenheid...
Na meerdere zeer naar tevredenheid uitgevoerde werkzaamheden kreeg ik onlangs zijn (Evert; De baas) uitzonderlijk sympathieke reactie op loodbeschadigingen waardoor ik lekkage had gekregen op mijn zolderruimte.
Er bleek lood weg te zijn dat nooit ergens is teruggevonden en hij zei:
'Mevrouw, ik weet niet wie er op uw dak is geweest, maar iemand heeft dat stuk eraf getrokken, dat kan niet anders! Dat zijn misselijke praktijken! Ik repareer het kosteloos voor u!'
En dat heeft hij gedaan!
Ben daar nog confuus van en zeer erkentelijk voor!
Betere service is toch niet denkbaar!

Fijne communicatie
Uitvoeringen volgens afspraak
Schappelijke prijzen

zou t niet direct weten

Robbert van den Heuvel

Supoer goed

Een zeer ervaren en betrouwbare dakdekker. Echt een expert in zijn vak. Iemand waar je op kan vertrouwen en altijd zijn afspraken nakomt. Zeker een aanrader!

Tonny hardeman

Supersnelle reactie op m’n bezorgde vraag over lekkende dakgoot…
Er bleek een hoop troep in te liggen,meteen ( gratis) m’n dakgoot schoongemaakt…klasse!!

Snelle reactie,erg vriendelijk,snelle actie!

Ik kan niets bedenken…

Caroline Vonk

Lekkage aan de dakkapel is snel verholpen, incl. het tijdelijk verwijderen en terugplaatsen van de zonnepanelen. Duidelijke communicatie, vriendelijk en snel met daarbij ook 20 jaar garantie op de... Lekkage aan de dakkapel is snel verholpen, incl. het tijdelijk verwijderen en terugplaatsen van de zonnepanelen. Duidelijke communicatie, vriendelijk en snel met daarbij ook 20 jaar garantie op de nieuwe dakbedekking.

Snel, en duidelijke communicatie

Nvt

Jordy Faber

Super snel & goed geholpen voor het herstellen van ons dakkapel & dichtzetten van dakpannen ivm vogels die nestjes erin maakte. Mijn complimenten voor Evert & zijn team.

Snel afgehandeld en duidelijke communicatie

S. Safari

Super

Eerlijk en vakkundig

VVE Cremerstraat Utrecht

Zeer goed bevallen

Heldere en duidelijke communicatie.
Werkzaamheden zijn van te voren duidelijk.
Hoge kwaliteit van de werkzaamheden.
Enthousiaste medewerkers.
Netjes en beleefd.