Jos Schellekens

Mariska kan heel goed luisteren, weet de situatie perfect in te schatten, heeft een groot inlevingsvermogen, begripvol en kan heel goed het geheel overzien.

Benny en Linda Molemans

Super tevreden ❤️
Altijd alles goed geregeld 💪

Fam. Coppens

Wij zijn heel goed geholpen door Andrea Verlaan, ze heeft ons ontzorgd en goede adviezen gegeven waardoor de communicatie met de tegenpartij vlot verliep. Tevens heeft het ervoor gezorgd dat wij de... Wij zijn heel goed geholpen door Andrea Verlaan, ze heeft ons ontzorgd en goede adviezen gegeven waardoor de communicatie met de tegenpartij vlot verliep. Tevens heeft het ervoor gezorgd dat wij de juiste stappen gingen ondernemen voor het herstelproces waardoor mijn dochter haar werkzaamheden weer op haar eigen tempo kon hervatten.

Monique van Lokven

Een goede en persoonlijke begeleiding met kennis van zaken

Rian Schellekens

Vanaf het eerste telefoontje tot aan de afwikkeling van de letselschade ben ik zeer tevreden.
Hartelijk dank hiervoor.

Robin Van der putten

Jullie zijn toppers! Bedankt voor alle ondersteuning de afgelopen jaren!

Wendy en Quinty Van Hest

Zeer goede ervaring.

J.W.E.M. van Gool

Ik vind dat alles heel correct is afgehandeld. Persoonlijk en goede begeleiding

Dilia Couwenberg

Het was een fijne ervaring om met jullie samen te werken. De expertise was hoog en heeft me goed geholpen.

Henri van den Oever

Zeek betrekken, je word goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, denken aan alles wat er rondom de zaak veranderd met de wetgeving
Echt top bedrijf