Sacha Bollen van Hierden
- Product of service:
- incasso brief
75% beveelt DAS Documenten Self Service aan!
75% beveelt DAS Documenten Self Service aan!
prima
zeer goed, alleen spijtig dat dit nog niet gekend is in België
Duidelijk en vlot
goed
De teksten zijn erg gericht op een bepaald type software ondanks dat dat niet expliciet zo beschreven is. Er moet nog veel aangepast worden en dat is vervelend.
tot nu toe zeer goed!
Een onterechte parkeerheffing, zeer snel een document geregeld om te versturen.
matig en zeker niet gratis
Fijn dat er gratis voorbeeldbrief bezwaarschift wordt aangeboden. Brief was echter gedateerd en niet passend bij gekozen situatie.
verschillende zaken mee aangevochten
Slecht
DAS Documenten Self Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Documenten Self Service heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goed, alleen spijtig dat dit nog niet gekend is in België
Duidelijk en vlot
goed
tot nu toe zeer goed!
Een onterechte parkeerheffing, zeer snel een document geregeld om te versturen.
matig en zeker niet gratis
verschillende zaken mee aangevochten