Henk Fikke

Bedankt voor uw reactie!

Stijn Rombouts

Goed en duidelijk

Naomi Gorissen / Naomedia

Ik heb een fijne ervaring met DAS Documenten Self Service. Snel gevonden wat ik zocht en alles was duidelijk en overzichtelijk. Zeker een aanrader.

Reactie DAS Documenten Self Service:

Onze dank voor uw mooie beoordeling!

jac vooijs

Beetje ambtelijke

Bedankt voor uw review!

Dino Torbed

Super

Reactie DAS Documenten Self Service:

Onze dank voor uw mooie beoordeling!

E. Renkels

Duidelijk en toegankelijk

Bedankt voor uw reactie!

Jan de Boer

Top bedrijf

Reactie DAS Documenten Self Service:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Sander Hagenbeek

Modelcontract blijkt exact hetzelfde wat gratis bij de belastingdienst is te downloaden, alleen bij DAS kost het 123,85

Reactie DAS Documenten Self Service:

We komen graag even met u in contact om e.e.a. te bespreken. Wilt u ons bellen via telefoonnummer 088-3279800? U kunt dan vragen naar Ronald. Zelf probeer ik u ook nog te bereiken.
Het is wel zo...
Het is wel zo dat het document van DAS is gebaseerd op de modelovereenkomsten die naheffingen wegens fictief werknemerschap dienen te voorkomen.
Het voordeel van de versie uit de documentenshop is dat je op basis van de vragenlijst een compleet aangepaste variant krijgt. De versie van de Belastingdienst is nog niet kant en klaar en zal je zelf nog (met de nodige juridische vragen) moeten invullen.