Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goede deskundige hulp.

Pineke

De meewerkte gaf op een vakkundige manier advies en is nagekomen wat ze toegezegd heeft

Ik ben perfect geholpen, met mijn zaak en persoonlijk benaderd.

Het lange wachten aan de telefoon was jammer, daarna goed te woord gestaan door uw medewerker. Medewerker bevestigde dat we juridisch gezien niet in ons recht stonden maar kwam met handige tips om... Het lange wachten aan de telefoon was jammer, daarna goed te woord gestaan door uw medewerker. Medewerker bevestigde dat we juridisch gezien niet in ons recht stonden maar kwam met handige tips om toch het gesprek aan te gaan.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze beoordeling. We waarderen je geduld en begrip tijdens het wachten aan de telefoon. Fijn dat de mederwerker je uiteindelijk toch behulpzaam kon zijn en we hopen... Goedemiddag, hartelijk dank voor deze beoordeling. We waarderen je geduld en begrip tijdens het wachten aan de telefoon. Fijn dat de mederwerker je uiteindelijk toch behulpzaam kon zijn en we hopen dat de tips tot een oplossing hebben kunnen leiden.
Vriendelijke groeten,
Damita
Het Webcareteam van DAS

We zijn goed en fijn geholpen!

BVO1959

DAS ?

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de service. Als je hiervoor open staat kan je contact opnemen met ons Juridisch Servicecenter om dit te bespreken. De afdeling is... Goedemiddag, vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de service. Als je hiervoor open staat kan je contact opnemen met ons Juridisch Servicecenter om dit te bespreken. De afdeling is van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 020 – 651 7517. Het staat je ook vrij om een klacht in te dienen via Klachtenregeling van DAS | DAS.
Vriendelijke groeten,
Antoinette
Het Webcareteam van DAS

Keurig en netjes alles afgehandeld

Super goed geholpen

Jane Lauffer