8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox86% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

SterSterSterSterLege ster

Goede begeleiding en advies, juiste keuzes gemaakt en een uitkomst die boven verwachting uitpakte

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service, ontzettend langzaam en niet deskundig.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, vervelend dat jouw ervaring met onze dienstverlening niet naar verwachting is geweest. Mocht je hierover een klacht in willen dienen dan kan dit op onze website of via deze link Klachtenregeling van DAS | DAS. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Emile van den Bergh

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

DAS probeert onder de verplichting tot hulp uit te komen. Ik ben voornemend de zaak voor te dragen bij de tuchtcommissie.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat vervelend om te zien dat je zo ontevreden bent. Mocht je dit willen dan kan je een klacht indienen via onze website Klachtenregeling van DAS | DAS Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Mark van Asten

Beneden peil tot nu toe.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, het spijt me te horen dat je ervaring tot nu toe niet naar wens is. Als je vragen hebt of iets wil bespreken kan je altijd contact opnemen via 020-6517517. Ik hoop dat het vervolg wel aan je verwachtingen zal voldoen. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Ben zeer tevreden, kon niet beter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het is zo moeilijk om steun te krijgen van DAS.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, jammer om te lezen dat je niet de steun hebt kunnen krijgen die je had verwacht. Desondanks bedankt voor de moeite die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Als je wilt, kun je gebruikmaken van onze klachtenregeling en een klacht indienen via onze website, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

SterSterSterSterLege ster

Proces is ongeveer verlopen zoals verwacht , ik denk dat de uitspraak anders had moeten zijn maar daar denkt de rechtspraak anders over.

Een verzekering die ik ga opzeggen, kunnen toch vaak niks betekenen

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, dank dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Jammer dat je niet tevreden bent met de dekking van de verzekering. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Hani beshai

Vroeger was das alle beste ,,tegenwoordig moet erg lang wachten

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgern Hani, bedankt voor de beoordeling. Het klopt dat je door drukte soms wat langer moet wachten. We doen er alles aan om dit zo veel mogelijk te beperken en maken nog steeds juridische hulp voor iedereen toegankelijk. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Peter

SterSterSterLege sterLege ster

Kan beter

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen Peter, dank voor de review. Aan de score te zien ben je niet geheel tevreden over het contact met ons, dat vind ik jammer. Je kunt eventueel via het klachtenformulier op onze website aangeven wat we beter hadden kunnen doen. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Tevreden

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor de mooie maximale score en mocht je ons onverhoopt nogmaals nodig hebben dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groeten, Petra Het Wecareteam van DAS

anonymous

Het was mijn eerste ervaring met DAS, en ik voelde mij echt gehoord. De medewerker begreep mij ook wat erg fijn is.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat goed dat jouw eerste ervaring met ons zo’n positieve is geweest. Ik vind het heel mooi om te lezen dat je je begrepen en gehoord hebt gevoeld. Dankjewel voor je mooie woorden en de aanbeveling. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

anonymous

Zeer goede ervaring met DAS over het algemeen.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, bedankt voor jouw mooie positieve reactie en de aanbeveling. Het is geweldig om te zien dat je ons de volle 5 sterren hebt gegeven. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Zeer positief

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, we zijn enorm blij met het eindoordeel van 5 sterren! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad en tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor je aanbeveling en het delen van je review. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Positief

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, hartelijk dank voor het prachtige eindoordeel van 5 sterren. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad en ons aanbeveelt. Daar zijn we ontzettend blij mee! Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

1101 HG Amsterdam

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service, ontzettend langzaam en niet deskundig.

Emile van den Bergh

Mark van Asten

Beneden peil tot nu toe.

Ben zeer tevreden, kon niet beter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het is zo moeilijk om steun te krijgen van DAS.

Een verzekering die ik ga opzeggen, kunnen toch vaak niks betekenen

Hani beshai

Vroeger was das alle beste ,,tegenwoordig moet erg lang wachten

Peter

SterSterSterLege sterLege ster

Kan beter

Tevreden

anonymous

Zeer goede ervaring met DAS over het algemeen.

Zeer positief

Positief