Noud van Gastel
Al jaren lang kwaliteit en vrijheid voor uw deelneming
Alles was in het algemeen goed, ik ben echt dankbaar hoe Arno Koole de zaak had behandeld, top jurist
Prima, en alles opgelost
Het duurde veel een veel te lang voordat DAS het dossier serieus oppakte en ermee aan de slag ging. Toen het eenmaal liep was dat beter en was de ondersteuning wel oké.
Zie vorige toelichting
Uiteindelijk heel goed, maar alles duurde wel lang
Het was een heel positieve ervaring. De rechtshulpjurist was professioneel, oprecht meelevend en zeer accuraat, ik had me geen betere begeleiding kunnen wensen.
Tot zover goed. Het was wel minder fijn dat ik bericht kreeg dat ik in de gaten gehouden voor omdat ik afgelopen jaar meer casus(dossiers geopened hebt) dan normaal. Ik ben al 3+ jaren klant en onlangs heb ik nieuwbouw gekocht waardoor ik veel casus heb vergeleken eerste jaar 1 casus per jaar door verbouwing met 3e partij, niet fijn om te horen dat ik teveel casus heb en in de gaten gehouden wordt met mogelijk eindigen van dienst.
Ik kom met een duidelijk probleem/vraag en ben van mening dat de persoon die ik aan de telefoon heb gehad niet zake deskundig was
Ruim voldoende, jammer genoeg tegenvallend resultaat.
Wij zijn na al die jaren trouw de premie te hebben betaald aan DAS uiterst kwaad dat DAS nu niet helpt
Zeer bekwaam en wederom geholpen. Mvg,Peter Meevis
Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Daarvoor dank
Mijn zaak werd snel en professioneel afgehandeld. Contact opnemen met de advocaat was eenvoudig.De advocaat had een professionele aanpak, alles werd mij uitgelegd en ik kreeg alle informatie die ik nodig had.
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, en alles opgelost
Zie vorige toelichting
Uiteindelijk heel goed, maar alles duurde wel lang
Ruim voldoende, jammer genoeg tegenvallend resultaat.
Zeer bekwaam en wederom geholpen. Mvg,Peter Meevis
Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Daarvoor dank