Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Snelle reactie na mail om zaak te openen. Tevreden.

Petra

Misschien een iets in begrijpende tekst verwoorden wat er bedoelt wordt. Gelukkig kon ik terecht bij iemand die iets meer ervaring heeft met juridische teksten en daarom voor mij leesbaar kon maken.

Gewoon goed geholpen en waar je ook voor betaald

Zeer snel, zeer vriendelijk en zeer kundig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie score! Fijn dat je onze dienstverlening zo waardeert. Bedankt voor het delen van de review.
Irene
Het webcareteam van DAS.

MIjn algehele ervaring tot nu toe is goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat jouw ervaring positief is. Dankjewel voor je mooie beoordeling en dat je dit hier met ons hebt willen delen.
Het...

👍

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je mooie maximale beoordeling en het 👍 Fijn dat je zo tevreden bent, ik word altijd blij van een mooie 10!

Goede duidelijke communicatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent en ons 5 sterren geeft.
Dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling én dat je de moeite hebt genomen dit hier te delen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite heb genomen om een beoordeling achter te laten.
Heel fijn om te lezen dat je naar volle tevredenheid bent geholpen.
Vriendelijke groeten,...
Heel fijn om te lezen dat je naar volle tevredenheid bent geholpen.
Joke
Het Webcareteam van DAS

Heel erg prettig en zeer professioneel. Ik ben blij dat ze mij zo goed hebben kunnen helpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Super om te zien dat je zeer tevreden bent over onze service.
Joke