8.7 /10

2009 reviewsSchrijf review

checkbox95% beveelt Data Recovery Nederland aan!

Aanmeldingprocedure
2006 reviews

Antoni

SterSterSterLege sterLege ster

De service rondom de harde schijf zelf verliep uitstekend, maar de bezorgservice via UPS was een ramp. Als je samenwerkt met een partij als UPS, krijg je onvermijdelijk te maken met klachten. In mijn geval gebeurde dit twee keer, en vervolgens werd ik opgezadeld met extra kosten. Uiteindelijk ben ik nu 50 euro kwijt door slechte service en gebrekkige ondersteuning.

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Antoni, Bedankt voor je review! Fijn dat de service rondom de harde schijf uitstekend was. Jammer dat de bezorging via UPS niet goed verliep. Volgens onze informatie kon het pakket niet bezorgd worden en lag het enige tijd op een Access Point. Je kunt altijd een ander afleveradres doorgeven en het pakket via Track & Trace volgen, of het pakketje persoonlijk bij ons lab in Uden ophalen. Laat ons weten welke optie jouw voorkeur heeft, we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team DRN

Verheyen EMR bv

SterSterSterSterLege ster

De zoektocht naar een oplossing bracht ons vrij vlug bij het bedrijf, waarna de duidelijk uitleg over de aanpak en behandeling van het probleem ons deed besluiten om voor DRN te kiezen.

M. Guzel-Veldhuizen

Duidelijke uitleg hoe mijn schijf hersteld kon worden.

JeffCelen

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goede service. Snelle response.

Kardelen Music

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ontving een offerte van dit bedrijf en we kwamen overeen met deze offerte, ondanks dat het bedrijf een fout had gemaakt en €79,99 had vermeld voor de nieuwe harde schijf in plaats van €179,99. Een van de medewerkers met wie ik sprak, zei dat het hun fout was en dat ik het juiste bedrag niet hoefde te betalen. Toen ik klaar was om de offerte te ondertekenen, zag ik een typefout in mijn adres en vroeg hen dit te corrigeren. Ze veranderden toen ook de prijs van de harde schijf, in de hoop dat ik het zou ondertekenen zonder het te merken. Toen ik hen hierop wees, logen ze en zeiden dat de prijs voor een 1TB harde schijf was (wat niet waar is, omdat in de offerte duidelijk staat dat mijn harde schijf 5TB is, dus het slaat nergens op om een 1TB harde schijf als vervanging te krijgen). Ik probeerde contact op te nemen met de manager hierover, maar hij negeerde me gewoon. Alle andere medewerkers met wie ik sprak waren niet behulpzaam en bleven liegen en hun fout verbergen. Misschien kunnen ze uw gegevens herstellen, maar ze zijn geen ethisch en eerlijk bedrijf.

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Het spijt ons dat er misverstanden zijn geweest rondom de offerte en communicatie. We waarderen je feedback enorm en zullen dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team DRN

BV NETKNOWLEDGE

BINZONDER SLECHT: EEN NAÉCHTMERRIE

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Bedankt voor uw review. We hebben inmiddels contact met u gehad en samen een oplossing gevonden. We waarderen uw geduld en begrip. Ons team blijft zich inzetten om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met vriendelijke groet, Team DRN

Suzanne

SterSterSterSterLege ster

Ik wilde een externe harde schijf met veel emotionele waarde laten repareren. Data Recovery Nederland heeft mij een label gestuurd om dit te laten ophalen, maar dit UPS label bleek niet te werken. Mijn pakket is helaas kwijtgeraakt. Dit was veroorzaakt door UPS, Data recovery Nederland heeft goed meegewerkt aan de schadeclaim die ik heb ingediend bij UPS.

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Suzanne, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat ontzettend vervelend dat je pakket is kwijtgeraakt, zeker gezien de emotionele waarde. Fijn om te horen dat we je toch hebben kunnen ondersteunen bij de schadeclaim. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team DRN

y

Slecht

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Als je aanvullende details wilt delen of een oplossing wenst te bespreken, staan we daar graag voor open. Neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team DRN

Jeroen Riemens

Duur maar goed

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Jeroen, Dank voor je fantastische beoordeling. Hier zijn we blij mee. Nog veel plezier met je herstelde data. Met vriendelijke groet, Team DRN

Niels van Tongeren

Kan beter

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Niels, Dank voor je openhartige review. Helaas kunnen we vooraf niet exact aangeven wanneer een recovery is afgerond, elke recovery is anders. Veel succes met je herstelde data! Met vriendelijk groet, Team DRN

Stefan Janssen

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Stefan, Dank voor je review en waardevolle feedback! De afleverlocaties zijn inmiddels gecontroleerd. Fijn dat jouw recovery ook met een 100% resultaat is afgerond. Veel succes er mee! Met vriendelijke groet, Team DRN

van Geijn Automatisering

Altijd erg goeie service

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Als partner weet je hoe wij werken, dus we waarderen je complimenten enorm. Dank hiervoor. Wij hopen nog vele succesvolle recovery's voor je uit te voeren. Succes met de herstelde data! Met vriendelijke groet,l Team DRN

John van der Elburg

Uitstekend

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste John, Hartelijk dank voor jouw reactie op onze service, We zijn blij dat we aan je verwachting hebben voldaan. Een fijne dag gewenst en veel plezier met je herstelde data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Helvensteijn

In 1 woord: positief!

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We stellen dit erg op prijs. Een mooie dag gewenst en veel plezier met de teruggevonden bestanden! Met vriendelijke groet, Team DRN

Brouwer

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij zijn blij dat je tevreden bent met onze support en de recovery resultaten! Geniet van je herstelde bestanden! Met vriendelijke groet, Team DRN

Geantwoord op

Data Recovery Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Data Recovery Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

Antoni

SterSterSterLege sterLege ster

Verheyen EMR bv

M. Guzel-Veldhuizen

Duidelijke uitleg hoe mijn schijf hersteld kon worden.

JeffCelen

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goede service. Snelle response.

Kardelen Music

SterLege sterLege sterLege sterLege ster