De service rondom de harde schijf zelf verliep uitstekend, maar de bezorgservice via UPS was een ramp. Als je samenwerkt met een partij als UPS, krijg je onvermijdelijk te maken met klachten. In mijn geval gebeurde dit twee keer, en vervolgens werd ik opgezadeld met extra kosten. Uiteindelijk ben ik nu 50 euro kwijt door slechte service en gebrekkige ondersteuning.
Verheyen EMR bv
De zoektocht naar een oplossing bracht ons vrij vlug bij het bedrijf, waarna de duidelijk uitleg over de aanpak en behandeling van het probleem ons deed besluiten om voor DRN te kiezen.
M. Guzel-Veldhuizen
Duidelijke uitleg hoe mijn schijf hersteld kon worden.
JeffCelen
Heel goede service. Snelle response.
Kardelen Music
Ik ontving een offerte van dit bedrijf en we kwamen overeen met deze offerte, ondanks dat het bedrijf een fout had gemaakt en €79,99 had vermeld voor de nieuwe harde schijf in plaats van €179,99. Een van de medewerkers met wie ik sprak, zei dat het hun fout was en dat ik het juiste bedrag niet hoefde te betalen. Toen ik klaar was om de offerte te ondertekenen, zag ik een typefout in mijn adres en vroeg hen dit te corrigeren. Ze veranderden toen ook de prijs van de harde schijf, in de hoop dat ik het zou ondertekenen zonder het te merken. Toen ik hen hierop wees, logen ze en zeiden dat de prijs voor een 1TB harde schijf was (wat niet waar is, omdat in de offerte duidelijk staat dat mijn harde schijf 5TB is, dus het slaat nergens op om een 1TB harde schijf als vervanging te krijgen). Ik probeerde contact op te nemen met de manager hierover, maar hij negeerde me gewoon. Alle andere medewerkers met wie ik sprak waren niet behulpzaam en bleven liegen en hun fout verbergen. Misschien kunnen ze uw gegevens herstellen, maar ze zijn geen ethisch en eerlijk bedrijf.
BV NETKNOWLEDGE
BINZONDER SLECHT: EEN NAÉCHTMERRIE
Suzanne
Ik wilde een externe harde schijf met veel emotionele waarde laten repareren. Data Recovery Nederland heeft mij een label gestuurd om dit te laten ophalen, maar dit UPS label bleek niet te werken. Mijn pakket is helaas kwijtgeraakt. Dit was veroorzaakt door UPS, Data recovery Nederland heeft goed meegewerkt aan de schadeclaim die ik heb ingediend bij UPS.
y
Uitstekend
Helvensteijn
In 1 woord: positief!
Brouwer
Data Recovery Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Data Recovery Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Verheyen EMR bv
M. Guzel-Veldhuizen
Duidelijke uitleg hoe mijn schijf hersteld kon worden.
JeffCelen
Heel goede service. Snelle response.
Kardelen Music
BV NETKNOWLEDGE