2001 beoordelingen

Uitstekend

Goede communicatie

Geen bijzonderheden

Beste Bart,
Dank voor je mooie review. Fijn dat alles naar wens was en de communicatie goed bevallen.
Veel succes met de herwonnen bestanden!

Roel

Paar keer proberen te bellen; na een half uur in de wacht te zijn gezet en zelfs een keer opgehangen te zijn, was ik het zat. Ook is hun telefoon menu nogal onhandig: zo MOET je kiezen of je wel of... Paar keer proberen te bellen; na een half uur in de wacht te zijn gezet en zelfs een keer opgehangen te zijn, was ik het zat. Ook is hun telefoon menu nogal onhandig: zo MOET je kiezen of je wel of geen muziek wilt horen, anders blijf je dat bericht oneindig vaak horen. Kom op mensen, fix dit. Jullie gooien geld weg zo.

Onbereikbaar

Beste Roel,
Beste Roel,
Dank voor je review. Allereerst onze excuses voor de lange wachttijd aan de telefoon. Dit vinden wij zelf ook zeker niet wenselijk. Soms nemen meer klanten tegelijkertijd telefonisch contact met ons op dan gebruikelijk Soms ook duurt een gesprek langer. Wij nemen namelijk graag voor iedereen de tijd om alles goed uit te leggen en vragen te beantwoorden. Iedereen wil immers graag goed geholpen worden. Wachten is vervelend als je met vragen zit. Hoewel ook wij overlast ondervinden vanwege de Corona-pandemie, streven wij ernaar ook in deze tijd, onze wachttijd zo kort mogelijk te houden.
Wij zijn al druk bezig om nieuwe medewerkers klaar te stomen om alle vragen deskundig te kunnen beantwoorden.

Ingrid

Prima, reageren snel en correct.

Halen veel data terug.

Meer meedenken met de klant, die helaas al eens eerder heeft moeten aankloppen.... want het is duur. Er kon niet wat aan de prijs gedaan worden.

Beste Ingrid,
Beste Ingrid,
Dank voor je feedback. Wat vervelend voor je dat je na 2 jaar alweer schade hebt ondervonden met je moeizaam herstelde data. Helaas konden wij niks aan de prijs doen aangezien deze is gebaseerd op de werkzaamheden om de data terug te halen.
Het enige wat wij kunnen doen is er op blijven hameren een goede back up (en liefst meerdere back ups) van je kostbare data te maken. Dat is de enige garantie dat je kostbare opgeslagen gegevens niet verloren gaan.
Wij wensen je veel succes met de herstelde bestanden!

Harm

Duidelijke communicatie en gratis analyse!
Duidelijke communicatie en gratis analyse!
Helaas was mijn schijf onherstelbaar beschadigd en werden de kosten wel erg hoog (en ook de kans dat meer dan 70% hersteld kon worden verre van reëel). Vandaar mijn lagere beoordeling van de recovery (omdat dit verplicht ingevuld moet worden).
Schijf netjes terug ontvangen nadat ik daar om gevraagd had.

Gratis analyse, goede communicatie

Terugzenden was in eerste instantie niet geregistreerd. De tweede keer werd mijn reply wel gezien.

Beste Harm,
Beste Harm,
Hartelijk dank voor jouw feedback. De recovery-prijs zoals vermeld in de offerte is geheel gebaseerd op de schade die wij hebben aangetroffen op je harde schijf. Doordat deze was gevallen, bleek de lees/schrijfkop beschadigd en was er sprake van een grote hoeveelheid sectorschade op de platter van de schijf. Wij zagen nog wel kans op dataherstel en de kans op meer dan 70% herstel was zeker wel reëel, vandaar de offerte.
Mocht er bij de recovery-opdracht minder dan 70% van je meest cruciale data hersteld zijn of indien de techneuten niet kunnen vaststellen hoeveel % er is achterhaald dan treedt de no-cure/no-pay regeling in werking en bepaal jij of het een geslaagde actie is.
Mocht je niet tevreden zijn met het behaalde resultaat dan heb je altijd de mogelijkheid om er in zijn totaliteit vanaf te zien. In dat geval betaal je helemaal niets. Er zal ook geen data worden geleverd.
Wij vinden het vervelend dat er een verkeerd beeld wordt geschetst want dit is niet onze manier van werken. Mocht je onze werkwijze niet helemaal begrijpen dan kun je te allen tijden contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid om het allemaal uit te leggen.
Al met al zijn we blij dat je ons beoordeelt met een 9 en ons aanbeveelt bij anderen.

Ralph van Heerbeek

Ik vond het herstellen van mijn data een erg kostbare aangelegenheid, maar ik ben erg tevreden over het eindresultaat en het feit dat al mijn gegevens hersteld lijken te zijn.

De website is overzichtelijk, ziet er betrouwbaar uit en er is veel informatie op te vinden, terwijl het tegelijkertijd overzichtelijk bijft.

De grootste verbeterslag kan gemaakt worden in de reactie snelheid wanneer je als klant vragen via de mail stelt. Ik heb meerdere keren via de mail gereageerd waar ik dan geen reactie op ontving.... De grootste verbeterslag kan gemaakt worden in de reactie snelheid wanneer je als klant vragen via de mail stelt. Ik heb meerdere keren via de mail gereageerd waar ik dan geen reactie op ontving. Hier zat ook een zorg over mijn data en of alles wel hersteld zou kunnen worden. Ik snap dat men hier geen garanties in kan geven maar een reactie op de mailtjes is toch netjes. Ik had ook een vraag over het bezorgen van mijn herstelde data maar hier kreeg ik geen reactie op. Pas toen ik belde hoorde ik dat er gehoor aan mijn vraag gegeven was. Het was netjes als er een reactie op mijn mail gekomen was.

Beste Ralph,
Beste Ralph,
Dank voor je positieve review. Excuses dat het iets langer heeft geduurd voordat je een reactie van ons hebt ontvangen. Door onverwachte omstandigheden was de responsetijd langer dan klanten van ons gewend zijn.

Veel succes met de herstelde data!

Timshel BV

Snelle reacties op mails en met goed resultaat alles hersteld

Snelle reactie op mails.

Ander transport bedrijf organiseren. Vanaf aflevering bedrijf tot levering duurt meer dan 1 week. Dan bezorgt men, zegt dat je niet thuis bent en dan moet je het ophalen en dat kan niet op zaterdag... Ander transport bedrijf organiseren. Vanaf aflevering bedrijf tot levering duurt meer dan 1 week. Dan bezorgt men, zegt dat je niet thuis bent en dan moet je het ophalen en dat kan niet op zaterdag en zondag.

Beste klant,
Hartelijk dank voor je positieve feedback. Het doet ons deugd dat je tevreden was over onze snelle reacties op de mails en het goede resultaat.
Omtrent je opmerking over de...
Beste klant,
Omtrent je opmerking over de zending: Wij versturen vooraf altijd een track&trace code via de mail zodat je weet wanneer jij je pakketje kunt verwachten. Wellicht is deze in de spam box terecht gekomen. De zending was donderdag de 9e verstuurd en vrijdag de 10e tevergeefs bij je aangeboden. UPS houdt je zending dan nog vijf werkdagen vast op het dichtstbijzijnde accespoint. Vooral in deze Covid-tijd blijkt een betrouwbare koerier van onschatbare waarde. Regelmatig evalueren wij onze samenwerking met de transportbedrijven en kiezen daarbij de beste mogelijke optie op dat moment.
Het spijt ons dat de logistiek niet helemaal soepel is verlopen. We kunnen ons voorstellen dat wachten op je herstelde data frustrerend kan zijn.
Gelukkig is alles toch nog goed gekomen en wij wensen je veel succes met de herstelde bestanden!

Roberto, TU Delft

Great service and good data recovery (70%)

Good data recovery and speedy service

The website could also be in English for non-Dutch customers

Dear Roberto,
Thank you very much for your constructive criticism. Glad to hear that your recovery went well and quickly.
At the top of our website at the Dutch flag is a pull-down menu....
Dear Roberto,
At the top of our website at the Dutch flag is a pull-down menu. Here you can change the preferred language to English for non-Dutch customers.
Good luck with your recovered data!
Sincerely,

Wilma van den Brink

Wist vrij snel hoe het werkte

Uitgebreidere info

Beste Wilma,
Bedankt voor je positieve terugkoppeling. Jouw bijdrage is zeer waardevol voor ons.
Wij wensen je nog veel succes met de herstelde bestanden!
Met vriendelijke...
Beste Wilma,
Wij wensen je nog veel succes met de herstelde bestanden!

JG Wolters

Prettig, professioneel, uitstekende communicatie. Maar onlangs bleek mijn betaling bij DRN wel te zijn binnengekomen, maar niet door het financiële systeem te zijn herkend. Dat bleek te hangen op... Prettig, professioneel, uitstekende communicatie. Maar onlangs bleek mijn betaling bij DRN wel te zijn binnengekomen, maar niet door het financiële systeem te zijn herkend. Dat bleek te hangen op één code die ik niet correct had vermeld. Een code die NIET ONAFHANKELIJK is, maar samenhangt met de andere betalingskenmerken: ordernummer, mijn naam, en de hoogte van het bedrag. Ik vind het onacceptabel, dat een correcte betaling dan wekenlang in de financiële administratie kan hangen zonder te worden herkend. En dat ik in totaal 6 weken heb moeten wachten voordat ik eindelijk weer over mijn data kon beschikken.

professioneel, uitstekende communicatie, goede recovery

zie boven

Beste heer Wolters,
Beste heer Wolters,
Jouw feedback is meer dan welkom. Wij zijn er op gericht klanten de beste service te verlenen. Uiteindelijk gaat het om jouw positieve beleving van zaken doen met ons. We zijn blij dat je onze dienstverlening beoordeelt als: “prettig, professioneel en uitstekende communicatie”.
Jouw terugkoppeling over de betaling zullen we zeker aankaarten bij de betreffende afdeling en zullen proberen dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Onze welgemeende excuses voor het wachten.
Veel plezier met de herstelde bestanden!

R.J. de Haan

Snelle communicatie over alle (on)mogelijkheden. Prima transportservice via UPS. Goede tussenrapportage over beschadigde/onbeschadigde files.

Professionele aanpak, helder overzicht van procedures en kosten.

Ik heb me niet gerealiseerd dat bestaande 'mappen' niet gerecoverd worden, het gaat puur om de bestanden. Dit leverde bij bv. mijn zelfgemaakte films onoverkomelijke problemen op. Een film bestaat... Ik heb me niet gerealiseerd dat bestaande 'mappen' niet gerecoverd worden, het gaat puur om de bestanden. Dit leverde bij bv. mijn zelfgemaakte films onoverkomelijke problemen op. Een film bestaat uit scenes (bestanden). Als enkele bestanden beschadigd zijn lijkt dat overkomelijk, maar dan is de hele film waardeloos geworden. Ook zul je alle herstelde bestanden weer in de verdwenen mappen moeten plaatsen.

Beste heer de Haan,
Beste heer de Haan,
Dank voor het delen van je ervaring met onze dienstverlening. Fijn dat je te spreken was over de snelle communicatie, onze transportservice en de tussenrapportage over de beschadigde/onbeschadigde files.
Bij het verzenden van de filelist, ontvang je ook uitleg hierover. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is het helder welke bestanden je terug kunt verwachten. Ook in jouw geval hebben we dit vooraf gecommuniceerd. Wellicht was dit voor jou niet duidelijk. Dus jouw opmerking wordt op prijs gesteld. We gaan intern bespreken hoe we dit in de toekomst nog beter kunnen communiceren.
Succes met de herwonnen bestanden!