2001 beoordelingen

2001 Reviews

Concertvrienden / Bart Hermans

Contact vanwege defecte SSD

duidelijk protocol en kosteninzicht

Na betaling duurde het relatief lang voor de recovery HD werd opgestuurd. Wellicht goed om die termijn duidelijker te maken. Ik kreeg de indruk dat het slechts 1 a 2 werkdagen na betaling zou worden... Na betaling duurde het relatief lang voor de recovery HD werd opgestuurd. Wellicht goed om die termijn duidelijker te maken. Ik kreeg de indruk dat het slechts 1 a 2 werkdagen na betaling zou worden verstuurd.

Beste Bart,
Dank voor je waardering. Je maakt ons blij met dit mooie cijfer.
Beste Bart,
Dank voor je waardering. Je maakt ons blij met dit mooie cijfer.
Fijn dat je hebt meegedacht over verbeterpunten. Wij nemen jouw feedback zeker mee en gaan er mee aan de slag.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

Fernanda Bortolussi

The customer support was always fast and my experience with this company was very good.

Communication

n/a

Dear Fernanda,
We are very pleased with this positive feedback. Thank you. We are glad we were able to help you. Avoid losing everything again simply by making solid backups.
Good luck with...
Dear Fernanda,
Good luck with the recovered files!
Best regards,

A Dekker

Uiteindelijk een prima resultaat.

Er is meer teruggevonden dan ik had verwacht.

Als er onverhoopt vertraging optreed, laat de klant dat dan weten.

Beste heer Dekker,
Beste heer Dekker,
Bedankt voor je positieve feedback. We waarderen je inbreng. Volgens onze berekening is deze recovery binnen de gestelde termijn van 14 werkdagen afgerond. Wellicht is hier een verwarring opgetreden met 14 dagen. Kan gebeuren natuurlijk.
Fijn dat er zelfs meer is teruggevonden dan je had verwacht. Veel plezier ermee!

Jan

Goed, correct. Wel kostbaar ...

Helder

Beste Jan,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat alles helder was.
Beste Jan,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat alles helder was.
Ook wij willen niets liever dan de kosten zo laag mogelijk houden en onderzoeken constant naar mogelijkheden om het goedkoper te maken.
Voor nu een fijne dag en veel succes met je data!

Jos Kaldenhoven

Goed werk heeft tijd nodig! Een ander bedrijf kon geen enkele byte meer van mijn harde schijf halen maar DRN wel!

Gedegen vakwerk!

Iets vollediger in de mededelingen mbt de procedure

Beste Jos,
Beste Jos,
Wat leuk te vernemen dat DRN er wel in geslaagd is om je data terug te halen wat een ander bedrijf niet lukte. Zo zie je maar: Een erkend data recovery bedrijf is de meest betrouwbare keuze voor succesvol data herstel. Zulke positieve reviews zijn altijd fijn om te lezen. Hartelijk dank hiervoor.
We zijn inderdaad al bezig om een portal te ontwikkelen waarbij klanten de status te allen tijde kunnen volgen.
Geniet van je herstelde data!

Marco

Supetr

Overzichtelijk, duidelijk

Beste Marco,
Hartelijk dank voor deze positieve review. Wij vinden het super dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Maak vanaf nu regelmatig goede back ups. Voorkomen is altijd...
Beste Marco,
Maak vanaf nu regelmatig goede back ups. Voorkomen is altijd beter dan genezen.
Veel plezier met de teruggevonden data!

Melvin van der Boor

Prima voorlichting. Goede communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van de status.

Op de hoogte houden.

Klant inzicht geven tot de prijsbepaling

Beste Melvin,
Vriendelijk bedankt voor deze hoge beoordeling.
Op onze prijzenpagina staat uitgelegd hoe de prijs is opgebouwd. Zie ook:...
Beste Melvin,
Vriendelijk bedankt voor deze hoge beoordeling.
Op onze prijzenpagina staat uitgelegd hoe de prijs is opgebouwd. Zie ook: https://www.datarecoverynederland.nl/prijzen-data-recovery.html. In de offerte wordt hier dieper op ingegaan.
Veel succes met de herstelde bestanden!

Kees

Diagnose van schijf betwijfel ik

Data compleet hersteld
Fijn dat site hoog staat genoteerd in google

...

Beste Kees,
We stellen je reactie zeer op prijs. Bedankt hiervoor.
Het is erg lastig om vooraf prijzen te geven. Dit kan pas na grondig onderzoek worden bepaald.
Fijn te vernemen dat al...
Beste Kees,
We stellen je reactie zeer op prijs. Bedankt hiervoor.
Fijn te vernemen dat al je data compleet zijn hersteld. Veel succes met de herstelde bestanden!

Ducor Petrochemicals BV

Uitstekend zakelijk werk

Volledige recovery

communicatie kan proactiever en frequenter

Beste klant,
Dank je wel voor deze opbouwende review. Fijn te vernemen dat we uitstekend zakelijk werk hebben geleverd.
Je geeft aan dat de communicatie proactiever en frequenter had...
Beste klant,
Je geeft aan dat de communicatie proactiever en frequenter had gekund. Bedankt dat je ons dit liet weten. Wij vinden het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd zijn en zullen dit punt dan ook zeker meenemen om ons hierin te verbeteren.
Voor nu een fijne dag en veel succes met je opgespoorde data!

Déhora/Ben Jansen

Professioneel; goed in communicatie, verwachtingenmanagement.

Zoals gezegd communicatie.

Prijs is wel steving.

Beste Ben,
Beste Ben,
Dank je wel voor je sympathieke beoordeling. Fijn te horen dat je te spreken was over de communicatie en dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We zijn dan ook blij met het cijfer 8.
Wij geven toe dat de prijs stevig is. Data Recovery is een specialistische aangelegenheid waarbij veel komt kijken. Echter zijn wij voortdurend aan het onderzoeken hoe wij de prijs zo laag mogelijk kunnen houden.
Voor nu een fijne dag en veel succes met je teruggewonnen bestanden!