2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Theo Daanen

Mijn ervaring met DRN is zeer positief.
De offerte was duidelijk en de afhandeling van de reparatie-procedure was zeer correct.
De reparatie op zichzelf is goed geslaagd.

De website was zeer duidelijk

geen verbeterpunten ontdekt of het zou moeten zijn dat de prijs verlaagd wordt

Beste Theo,
Hartelijk dank voor je positieve omschrijving van jouw ervaring met onze dienstverlening. Dat doet ons goed.
Ook wij zouden niets liever doen dan de prijzen verlagen. Wij...
Beste Theo,
Ook wij zouden niets liever doen dan de prijzen verlagen. Wij onderzoeken continue hoe de kosten kunnen worden verlaagd, waarbij wij wel ons hoge succespercentage en de kwaliteit kunnen blijven garanderen.
Een mooie dag en veel succes met de geredde data!

DAP advies B.V.

Goede en directe communicatie

Communicatie

Beste klant,
Bedankt voor je reactie. We zijn blij met het cijfer 8. Zaken die met data recovery te maken hebben zijn niet altijd eenvoudig. Daarom nemen we voor iedereen graag de tijd om alles zo helder mogelijk uit te leggen. Fijn dat je dit weet te waarderen. Maar het belangrijkste is dat jouw meest belangrijke bestanden weer terug zijn.
Nog veel succes met alle herstelde data!

Erna Kuipers

Mijn ervaring is uitstekend. Mijn harde schijf is volledig hersteld.

Communicatie is uitstekend

NVT

Beste Erna,
Beste Erna,
Hartelijk dank voor het delen van je klantervaring. We doen ons uiterste best om al onze klanten zo'n goede ervaring te geven als jij hebt gehad, en we werken er hard aan om het elke dag weer een stukje beter te doen.
We willen je nog één goede raad meegeven: Voorkom toekomstig verlies van je belangrijke bestanden en zorg altijd voor een goede back-up.
Veel plezier met de teruggevonden data!

Andy

Aanrader !!!

100% recovery van mijn bestanden.

Reactie Data Recovery Nederland:

Wat een geweldige leuke en spontane review Andy! We zijn altijd blij als we weer een klant naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat kunnen teruglezen. We zijn ook zeker content dat je ons... Wat een geweldige leuke en spontane review Andy! We zijn altijd blij als we weer een klant naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat kunnen teruglezen. We zijn ook zeker content dat je ons bedrijf bestempelt als “een aanrader”.
Wij willen je nog adviseren om regelmatig back ups te maken. Zo ben je veel beter beveiligd tegen allerlei problemen en kun je te allen tijden bij je data.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

Valérie

Snelheid en duidelijkheid

Beste Valérie,
Een 10 ! Daar worden we vrolijk van. Wat fijn dat je ons dit mooie cijfer geeft. Wij zijn blij dat we je hebben kunnen helpen.
Jouw waardevolle bestanden zijn een stuk...
Beste Valérie,
Jouw waardevolle bestanden zijn een stuk veiliger als deze goed zijn opgeslagen. Maak daarom voortaan regelmatig goede back ups.
Veel plezier met je gerecoverde data!

Florian Simons

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was zeer goed. Ze houden je op de hoogte van alles en communiceren daarom zeer goed.

Communicatie

Goedkoper. Het was een dure factuur, maar dat is bij alle datarecover bedrijven.

Beste Florian,
Beste Florian,
Dank voor je sympathieke review. Fijn dat je een goede ervaring met ons hebt gehad en dat je tevreden was over de communicatie. Persoonlijk contact en goede communicatie is het minste wat wij kunnen doen om de ongerustheid bij klanten enigszins weg te nemen. Wij zijn blij dat wij ook bij jou hierin zijn geslaagd.
Data recovery is een kostbare zaak, daar zullen wij niet omheen gaan draaien. Desondanks doen wij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.
Veel plezier met je veiliggestelde bestanden!

De Slijters Traan

Doelgericht maar voelt gedwongen duur

helder (positief) met koppelverkoop (negatief)

meer duidelijkheid omtrent no cure no pay op onderdelen

Dank voor je review.
Dank voor je review.
Wij geven toe dat data recovery niet goedkoop is. De soort- en mate van beschadiging bepalen de totale kosten. Gelukkig is de offerte geheel vrijblijvend.
Zowel op onze prijzen-pagina als in de offerte proberen wij de no cure/no pay- regeling zo goed mogelijk toe te lichten. Deze heeft enkel betrekking op het gewenste resultaat. Mochten wij er niet in slagen om jouw meest belangrijke bestanden te achterhalen dan wordt deze recovery ook niet gefactureerd. Uit jouw opmerking begrijpen we dat wij hierin nog duidelijker moeten zijn. Bedankt dus voor je feedback.
Veel succes met de teruggewonnen data!

Koen Andringa

Prima geholpen, ik kan weer bij mijn bestanden ?

Goede communicatie

Instructie hoe de flashdrive te openen is.

Beste Koen,
Bedankt voor je beoordeling. Ook wij vinden het fijn dat jij weer bij je bestanden kunt.
Beste Koen,
Tegelijkertijd met het verzenden van het trackingnummer van je herstelde data hebben wij per e-mail ook, samen met de gebruikersnaam en wachtwoord, instructies voor het openen van je dataschijf verzonden. Mocht je hier toch niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.
Veel succes met de teruggewonnen data!

PGZO

Scoort op veel punten prima

Communicatie met klanten

Traag proces van de eigenlijke recovery

Beste klant,
Wij waarderen het dat je de moeite hebt genomen om ons bedrijf te beoordelen. Fijn dat je te spreken was over de communicatie.
Jouw recovery duurde inderdaad wat langer. Data...
Beste klant,
Jouw recovery duurde inderdaad wat langer. Data recovery kan een lang en moeizaam proces zijn om de data terug te vorderen. Gelukkig heeft onze inspanning en volharding er toe geleid dat ook jij weer verzekerd bent van jouw meest belangrijke bestanden.
Veel succes met de hervonden data!

cox metsel en timmerwerken

Super goed

super behandeld

geeen

Beste klant,
Dank voor je mooie woorden. Fijn dat jij je "super" behandeld voelt. Dat vinden wij nou super.
We willen je graag nog één goede raad geven: Maak vandaag nog een...
Beste klant,
We willen je graag nog één goede raad geven: Maak vandaag nog een veilige én complete back-up van al je foto’s en documenten. Zo ondervind je nooit schade wanneer er iets mis mocht gaan!
Een fijne week gewenst en veel succes met de teruggevonden data!