2001 beoordelingen

Arof Automatisering

Uitstekend

Communicatie en snelheid

Beste klant,
Wij zijn erg blij met deze review en het feit dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. Hartelijk dank voor het delen.
Veel succes met de herstelde data!
Met...
Beste klant,
Veel succes met de herstelde data!

Informatus

Grote kans dat data wordt teruggehaald

Grote kans dat ze data kunnen recoveren

Nazorg kan wel beter. 2e keer gebruik gemaakt van hun dienst binnen een half jaar, waarbij hun datarecovery harde schijf is gecrashed (die ik eind oktober 2020 heb ontvangen en 3 keer totaal heb... Nazorg kan wel beter. 2e keer gebruik gemaakt van hun dienst binnen een half jaar, waarbij hun datarecovery harde schijf is gecrashed (die ik eind oktober 2020 heb ontvangen en 3 keer totaal heb bekeken), terwijl harde schijf nooit is laten vallen of onrechtmatig is ontkoppeld en harde schijf was nog in orginele verpakking bewaard gebleven. Er moet er alsnog een flink bedrag betaald worden om gegevens terug te halen. Geen korting of enigszins uitleg waarom dit kan gebeuren. Ik denk dat ik gewoon heel erg pech heb. Direct bij ontvangst van nieuwe data recovery schijf heb ik nu direct een backup van een backup gemaakt.

Beste klant,
Vriendelijk bedankt voor je eerlijke review.
Beste klant,
Vriendelijk bedankt voor je eerlijke review.
Wat vervelend voor je dat je tot 2 x toe te maken hebt met dataverlies van dezelfde data. Wij hadden je graag willen helpen maar na 8 maanden is er nog weinig wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Herstelde data houden wij namelijk slechts 5 dagen in bewaring in geval van eventuele complicaties, daarna wordt deze onherroepelijk verwijderd. Dit vermelden wij ook in de offerte. We hebben hier per slot van rekening te maken met zeer privacygevoelige informatie die wij niet langer in bezit houden dan absoluut noodzakelijk. Dat is ook de reden dat wij niet genoeg kunnen benadrukken om altijd goede back-ups van waardevolle data te maken.
Al met al zijn we blij dat we je ook deze keer weer van je belangrijke data hebben kunnen voorzien en dat je bij ontvangst van de nieuwe data recovery schijf wel direct goede back-ups hebt gemaakt.
We wensen je veel succes met de bestanden!

Jolanda van Looij

heldere communicatie

ik dacht dat ik had aangegeven dat mij originele schijf ook teruggestuurd zou worden. Deze is namelijk niet kapot.

Beste Jolanda,
Jouw terugkoppeling waarderen wij enorm. Bedankt hiervoor. Wat fijn dat je onze service als “goed” beoordeelt.
In de begeleidende mail van de factuur bieden wij klanten...
Beste Jolanda,
In de begeleidende mail van de factuur bieden wij klanten altijd de optie om ook de originele schijf terug te laten sturen. Omdat wij hierop geen reactie van jou hebben ontvangen, is deze niet meegestuurd.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

van Liere

Zeer dankbaar!!

Communicatie en specialisme

Beste heer van Liere,
Bedankt voor je sympathieke beoordeling. Een score van 10 op 10 ! Ontzettend leuk om te horen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. Dit is waar wij naar streven!...
Beste heer van Liere,
Wij zijn heel blij dat ook jij weer kunt beschikken over al jouw data. Veel succes met je achterhaalde bestanden!

Ruud Scheenjes

Na de crash van mijn externe harde schijf heeft DRN mijn schijf opgehaald. Na controle kreeg ik te horen dat de data mogelijk voor een groot deel terug te halen zou zijn. Dat was een behoorlijke... Na de crash van mijn externe harde schijf heeft DRN mijn schijf opgehaald. Na controle kreeg ik te horen dat de data mogelijk voor een groot deel terug te halen zou zijn. Dat was een behoorlijke opluchting omdat er duizenden foto's op stonden en heel veel belangrijke data. Het heeft nog een kleine drie weken geduurd en toen kwam de nieuwe schijft met vrijwel alle data retour. Het kost welliswaar een behoorlijk bedrag, maar het terug krijgen van al mijn herinneringen en de data was het waard. Tevens geeft het aan dat ik zorgvuldig om moet gaan met deze data en dat ik geregeld een extra kopie moet maken. DNR bedankt voor de zorgvuldige afhandeling.

Duidelijk informatie, ook voor wat de kosten betreft.

Beste Ruud,
Beste Ruud,
Wat leuk om deze reactie te ontvangen. Bedankt hiervoor. We kunnen ons maar al te goed voorstellen hoe opgelucht je bent dat de duizenden foto's en heel veel belangrijke data weer terug zijn.
Hoe dan ook, een back-up is en blijft de beste bescherming tegen dataverlies.
Nog veel plezier met alle herstelde data!

Selma Renting

Prettige service met goede tussentijdse rapportage. Vriendelijke begrijpende medewerkers.

Zie boven. Fijn dat er een 'no cure no pay', dat helpt je de overeenkomst aan te gaan. Want het is natuurlijk best prijzig...

bij mij waren foto's van 2019 en deel 2018 'vergeten' gelukkig had ik die nog op een back-up staan.

Beste Selma,
Bedankt voor je positieve recensie.
Beste Selma,
Bedankt voor je positieve recensie.
Fijn dat je zo te spreken was over onze 'no cure/no pay'-regeling. Deze heeft betrekking op de door jou opgegeven meest belangrijke data en op het feit of jij tevreden bent met het resultaat bij een gedeeltelijk succesvolle recovery. Alleen jij kunt immers bepalen wat voor jou belangrijk is!
Jammer dat wij nu pas vernemen dat je bepaalde data mistte anders hadden wij hierop kunnen inspelen. Als meest belangrijke bestanden had je vooraf opgegeven: “bestanden vanaf april 2020 graag voorrang geven”. Deze zijn allemaal compleet door ons hersteld. Gelukkig had je nog een kopie. Zo zie je maar hoe belangrijk een back up is.
Veel succes met alle herstelde data!

helder

Contact via de mail was zeer duidelijk

goed en duidelijk overleg

overleg over wanneer de schijf terug bezorgd kon worden zou fijn zijn.. in mijn geval was ik op vakantie en moest ik dus iemand anders vragen om thuis te blijven. ophalen was wel goed geregeld

Beste mevrouw Helder,
Hartelijk dank voor je prachtige review.
Beste mevrouw Helder,
Hartelijk dank voor je prachtige review.
Wij begrijpen dat niet iedereen thuis kan zijn op het moment dat herstelde data wordt afgeleverd. Jammer dat wij niet wisten dat je op vakantie was want hier is altijd wel een mouw aan te passen. Vaak wordt het pakketje dan (in overleg) op een andere datum afgeleverd of naar een alternatief adres verzonden. Dat gebeurt hier regelmatig, vooral in de vakantieperiode. Gelukkig is alles toch nog goed gekomen en kun jij weer als vanouds genieten van je bestanden.
Wij wensen je veel plezier met je herstelde data!

Vrieling

Ik ben zeer tevreden met de service die is geboden. Alle bestanden die van waarde voor mij waren zijn hersteld.

Het resultaat

Zie bovenstaande

Beste heer Vrieling,
Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wij zijn erg blij te vernemen dat al je bestanden van waarde zijn hersteld en dat je tevreden was over de geboden service.
Veel...
Beste heer Vrieling,
Veel succes met alle teruggewonnen data!

De Brouwketel

Secuur

Zo door blijven gaan

Beste klant,
Wat leuk om deze positieve terugkoppeling te ontvangen. Bedankt, wij zijn hier erg blij mee. Vanzelfsprekend zijn wij erg secuur. Bij DRN heeft het veiligstellen van de data van onze klanten de hoogste prioriteit. Wij blijven zeker zo doorgaan :-)
Nog veel plezier met je herstelde data!

Tineke Hak

Duidelijk, klantgericht. Netjes

Kort en duidelijk

Niets

Beste Tineke,
Wij waarderen je feedback enorm. Hartelijk dank hiervoor.
Beste Tineke,
Wij waarderen je feedback enorm. Hartelijk dank hiervoor.
Wij hopen ook voor jou dat dataverlies nooit meer voorkomt. Een backup is en blijft de beste bescherming tegen dataverlies.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!