2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Johnny

Iedere keer goed telefonisch ter woord gestaan. Service was goed en snel geregeld. Er is alleen iets mis gegaan bij het terugsturen. De pakket bezorger zegt het pakket te hebben afgeleverd maar ik... Iedere keer goed telefonisch ter woord gestaan. Service was goed en snel geregeld. Er is alleen iets mis gegaan bij het terugsturen. De pakket bezorger zegt het pakket te hebben afgeleverd maar ik heb niks ontvangen. Er is een onderzoek gestart. Gelukkig heeft DRN een backup van mijn bestanden. Verder was de prijs vanaf en excl BTW. Wat ipv 500 uitkwam op 1000 euro. Vind het een prijzige service waar je eigenlijk geen keuze hebt als je je waardevolle bestanden terug wilt hebben. Dure les maar van geleerd :)

Goede communicatie en telefonische service, bettouwbaar

Uitsluitend aangetekend versturen

Beste Johnny,
Bedankt voor je reactie en het hoge cijfer.
Beste Johnny,
Bedankt voor je reactie en het hoge cijfer.
Al onze pakketjes worden aangetekend verzonden, zo ook jouw pakketje. Ook wij vinden het heel vervelend dat er iets is misgegaan bij het terugsturen. Gelukkig bewaren wij altijd voor 5 dagen een back up en wordt de dataschijf versleuteld verzonden zodat niemand anders dan jijzelf bij je herstelde data kan komen.
Wij kunnen niet ontkennen dat data recovery prijzig is. Het is gebaseerd op de schade op de harde schijf en het werk om de data weer toegankelijk te maken. Gelukkig is de offerte geheel vrijblijvend zodat iedereen daar zelf een weloverwogen keuze in kan maken.
Voor nu een mooie dag en veel succes met je herstelde data!

Bert Eimers

Professioneel bedrijf die er alles aan doet om zoveel mogelijk bestanden terug te halen.

Duidelijke uitleg op de website. Er is een mogelijkheid om de kosten in 3 termijnen te betalen. Goede communicatie over de voortgang van het proces.

Ik had zelf een hele nieuwe externe schijf die ik wilde opsturen en waar men de herstelde bestanden op kon zetten. Maar dit kon niet. Hierdoor werden de kosten wel hoger.

Beste Bert,
Bedankt voor de lovende woorden. Wij doen er inderdaad alles aan om zoveel mogelijk bestanden terug te halen.
Het klopt dat het niet mogelijk is om zelf een dataschijf aan te...
Beste Bert,
Het klopt dat het niet mogelijk is om zelf een dataschijf aan te leveren. Dat was in het verleden wel mogelijk. Echter, hierbij traden te veel complicaties op en het was vaak te riskant om hier de waardevolle, moeizaam herstelde data op te zetten omdat deze zelf aangeleverde schijven niet altijd betrouwbaar waren.
Om kwaliteitsgarantie te kunnen garanderen wordt de data daarom op één van onze eigen harde schijven gezet die dan tevens versleuteld wordt aangeleverd.
Het zou namelijk zonde zijn als al ons werk voor niets was geweest en gelukkig ben jij ook weer veilig in het bezit van al je verloren data.
Nog veel plezier met al je herstelde bestanden!

Ton van Groningen

Zeer goed

duidelijkheid

Beste Ton,
Bedankt voor je reactie. Wij zijn hier erg blij mee. Fijn dat alles duidelijk was.

H van der Wal

Dit bedrijf heeft op geen enkele manier teleurgesteld.

Duidelijke info, snel reageren en ook bij lichte vertraging wordt de klant op de hoogte gebracht.

Ik kan geen verbeterpunten vinden

Beste heer van der Wal,
Beste heer van der Wal,
Heel erg bedankt voor het mooie cijfer! Fijn dat wij je op geen enkele manier hebben teleurgesteld. Dat is ook niet de bedoeling! We zullen ons blijven inzetten voor nog meer goede ervaringen.

Edo van Eekeres

Uitstekend

Tussentijdse communicatie over de stand van zaken

heb ik niet

Beste Edo,
Beste Edo,
Bedankt voor de positieve terugkoppeling en dat je onze service beoordeelt als "uitstekend". Wij begrijpen als geen ander hoe zenuwslopend het wachten op de uitslag kan zijn. Fijn te vernemen dat je tevreden was over de tussentijdse communicatie over de stand van zaken.
Voor nu een mooie dag en veel plezier met je herstelde bestanden!

R. Geerits

DRN heeft me snel en deskundig geholpen met de datarecovery van een 15y oude IDE harde schijf.

Goede stapsgewijze opvolging doorheen het gehele proces.

Beste heer Geerits,
Bedankt voor je positieve feedback. Jij moet kunnen rekenen op onze expertise. Fijn om te lezen dat onze intentie zo op prijs wordt gesteld.
Succes met je achterhaalde...
Beste heer Geerits,
Succes met je achterhaalde bestanden!

A.L. Raydt

Prima, heeft uiteindelijk tot een positief resultaat geleid

Klant vriendelijk, en de juiste technische respons

zie boven

Beste heer Raydt,
Beste heer Raydt,
Wat een prachtige review. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten, na contact met ons, goed geholpen en tevreden zijn. Wij zijn er om jóú bij te staan. Fijn te horen dat onze inspanning uiteindelijk tot een positief resultaat heeft geleid.
Succes met al je herstelde data!

Ed Tikkemeijer

Externe harde schijf was gevallen. Balen. Naar een reparatie winkel gegaan. Deze gaf het advies met DRN contact op te nemen. Lang lopen twijfelen. Toch de stap genomen. Alles was duidelijk... Externe harde schijf was gevallen. Balen. Naar een reparatie winkel gegaan. Deze gaf het advies met DRN contact op te nemen. Lang lopen twijfelen. Toch de stap genomen. Alles was duidelijk omschreven. De offerte , het aanmelden. Alles verliep prima. Ook het contact met het bedrijf was ok. Zeer tevreden.

Informatie duidelijk en helder. Goed bereikbaar. Alles volgens afspraak verlopen

Als tip wil ik meegeven dat niet iedere klant verstand heeft van alles rond de computer. De valkuil is dat vanuit het vakgebied makkelijk gedacht wordt dat de cliënt het wel snapt.

Beste Ed,
Beste Ed,
Bedankt voor de hoge beoordeling en vooral ook de bruikbare feedback. Dit doet ons beseffen dat data recovery niet voor iedereen een uitgemaakte zaak is. Ook klanten die geen verstand hebben van dit vakgebied hebben er recht op goed geïnformeerd te worden. Wij zullen onze uiterste best doen om onze communicatie te vereenvoudigen.
Voor nu een fijne dag en veel succes met je data!

W de Man

Goede service

Overzichtelijk

Beste mevrouw de Man,
Beste mevrouw de Man,
Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Fijn dat alles overzichtelijk was. We doen ons best onze service op het hoogst mogelijke niveau te bieden. Goed te vernemen dat dit ook bij jou is gelukt.

Frank van Mourik

Herstel externe harde schijf

duidelijkheid

Beste Frank,
Dank voor je positieve beoordeling. Fijn te lezen dat alles duidelijk was. We hebben het graag voor je gedaan.
Succes met alle herstelde bestanden!
Met vriendelijke...
Beste Frank,
Succes met alle herstelde bestanden!