2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Fam. Holla

Super goede service. Onze externe harde schijf met heel veel filmpjes en foto's van de kinderen deed het ineens niet meer. Gelukkig hebben ze alles weer terug kunnen halen. En achteraf bleek er nog... Super goede service. Onze externe harde schijf met heel veel filmpjes en foto's van de kinderen deed het ineens niet meer. Gelukkig hebben ze alles weer terug kunnen halen. En achteraf bleek er nog veel meer op te staan dan we dachten. We moesten eerst wel even slikken van de prijs, maar deze is het dubbel en dwars waard geweest. We zijn heel erg blij en zeer tevreden. Top bedrijf!!

Goede service, je werd steeds goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Gelukkig alle data weer terug gekregen.

Geen verbeterpunten

Beste familie Holla,
Beste familie Holla,
Wat leuk om deze positieve terugkoppeling te ontvangen. Onze dank hiervoor. Wij kunnen ons voorstellen hoe blij je bent dat alle foto’s en filmpjes van je kinderen, en nog veel meer, zijn teruggehaald. Dit zijn kostbare herinneringen die nooit verloren mogen gaan.
Nog veel kijkplezier met alle herstelde data!

Turgay Arslan

Goed geregeld en netjes teruglevering

netjes afgeleverd, doen wat ze zeggen

nvt

Beste Turgay,
Dank voor je positieve reactie! We zijn erg blij met het cijfer 10. Fijn dat wij ook jou op zo'n korte termijn konden helpen.
Veel succes met alle herstelde bestanden!
Met...
Beste Turgay,
Veel succes met alle herstelde bestanden!

RC-Lsb

Gecrashde NAS

No cure no pay

Niets

Beste klant,
Dank voor je beoordeling. Fijn dat onze no cure/no pay- regeling zo goed bevallen is.
Veel plezier met je herstelde bestanden!

Robin Oppeneer

Duidelijke werkwijze. Goed contact. Relatief duur.

Duidelijke werkwijze

Prijs / product verhouding kritischer bekijken

Beste Robin,
Bedankt voor je reactie en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven om je te helpen met het terughalen van je bestanden.
Als verbetering geef je aan om de prijs / product...
Beste Robin,
Als verbetering geef je aan om de prijs / product verhouding kritischer te bekijken. Wij blijven onderzoeken hoe wij de prijzen kunnen verlagen waarbij klanten er toch voor 100% op kunnen vertrouwen dat topkwaliteit geleverd wordt.
Een fijne dag gewenst en veel plezier met je herstelde data!

Remco

Goede dienst verlening en geduldig met beantwoorden van vragen.

Bedrijf met de juist kennis

Beste Remco,
Dank voor je feedback. Wij zijn blij dat je onze service zo positief hebt ervaren. En dan nog wel een score van 10 op de 10. Helemaal top!
Wij adviseren je om vanaf nu goede...
Beste Remco,
Wij adviseren je om vanaf nu goede back ups van je bestanden te maken om dataverlies in de toekomst te voorkomen.
Veel succes met je herstelde data!

Urvin Monte Entertainment

Ik ben super blij met DRN! Goed geholpen en mijn data goed recovered.

De rust die ze bewaren als je met paniek opbelt.

Beste Urvin,
Beste Urvin,
Superleuk om zo'n positieve reactie te ontvangen. Bedankt hiervoor. In onze branche maken wij dagelijks mee hoe belangrijk en waardevol data voor klanten kunnen zijn. Paniek is vaak de eerste reactie wanneer je ontdekt dat belangrijke gegevens spoorloos verdwenen zijn. Het is onze taak jou hierbij gerust te stellen dat verloren data in veel gevallen toch weer te achterhalen zijn.
Nog veel plezier met je data!

salma

Fijn bedrijf, communicatie verliep goed, ik ben erg snel geholpen en het belangrijkste: zij hebben mijn data teruggehaald superrrr

ze houden mij op de hoogte

niets op aan te merken

Beste Salma,
Beste Salma,
Dank voor de positieve beoordeling en de vriendelijke woorden. Leuk dat je ons bedrijf als “een fijn bedrijf” bestempelt en dat je tevreden bent over de communicatie en doorlooptijd. Maar het belangrijkste is uiteraard dat ook jouw data weer is teruggehaald.
Nog veel succes met al je herstelde bestanden!

Dennis Mulder

In 1 woord fantastisch, zo blij dat mijn Data niet verloren is gegaan.

Communicatie en betrokkenheid

n.v.t

Beste Dennis,
Beste Dennis,
Wat fijn om deze positieve terugkoppeling te ontvangen. Zo’n mooie review inspireert ons alleen maar om zo door te blijven gaan. Ook wij vinden het fantastisch dat jij weer kunt beschikken over al je verloren bestanden.
Veel plezier met je data!

Christian

Goed werk geleverd.

Goede communicatie

Wellicht verstandiger om een prijsrange ter indicatie aan te geven voor werkzaamheden

Beste Christian,
Dank voor je positieve review. Fijn dat je tevreden was over de communicatie en het werk dat is geleverd.
Ook wij zouden niets liever dan een prijsrange ter indicatie...
Beste Christian,
Ook wij zouden niets liever dan een prijsrange ter indicatie aangeven voor de werkzaamheden. Bij elke datadrager zijn de kosten echter anders. Daarom voeren wij altijd eerst een gedegen fysiek onderzoek uit. Op grond van onze bevindingen ontvang je de offerte met de exacte prijs. Deze is dan geheel vrijblijvend.
Nog een fijne dag en veel plezier met je herstelde bestanden!

Lieke Reijerman

Geweldig, jullie hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt

Communicatie en het afgeleverde werk

Beste Lieke,
Beste Lieke,
“Jullie hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt”. Wat leuk om deze positieve review te ontvangen. Een duidelijker compliment kunnen we niet krijgen. We hebben deze feedback ook gedeeld met onze collega's.
Dank voor je beoordeling en veel succes met je herstelde data!