Martin van der Kaap
Goed advies bij opnemen. Plaatsing zeer deskundig uitgevoerd en bovendien prettige mensen. Aanbevelenswaardig.
- Product of service:
- Airco LG 5 kW
snelle offerte, snelle uitvoering, prima resultaat
Het werkt beter dan ik dacht laag stroomverbruik
prima en snelle service
Prima personeel werkt zeer professioneel en vakkundig Alles netjes afgewerkt en opgeruimd
Goede communicatie, komen op tijd, duidelijke afspraken
Alles top geregeld, inclusief de nazorg!
Bij ons zijn 3 airco’s en 2 buitenunits geïnstalleerd. Bij vragen wordt er heel snel en duidelijk door Annelies gereageerd. De afspraken worden op tijd nagekomen en de monteurs werken heel netjes. Er waren bij ons problemen met het verwarmen via de duounit waar de leverancier LG niet op korte termijn een oplossing voor had. DDO heeft zelf na over overleg met ons besloten de duounit te vervangen door 2 enkele units zodat wij met de feestdagen warm zouden zitten. Het kan overal een keer fout gaan maar de manier waarop het opgelost werd verdient een hele dikke pluim. Kortom topbedrijf met topservice!
De jongens werken heel nauwkeurig.
goed bedrijf nette werkers
Goede communicatie, snelle service en de manier van werken is erg precies en netjes
Prima, vakkundige en vriendelijke benadering van mij als klant
top
Echt een top bedrijf. Alle werkzaamheden keurig uitgevoerd, alles netjes opgeruimd, goede communicatie en ook de nazorg perfect in orde.
We zijn zeer tevreden met onze airco’s, van de offerte tot de plaatsing alles is zeer goed en vakkundig verlopen.
DDO Koudetechniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DDO Koudetechniek heeft de volgende resultaten bereikt:
snelle offerte, snelle uitvoering, prima resultaat
Het werkt beter dan ik dacht laag stroomverbruik
prima en snelle service
Goede communicatie, komen op tijd, duidelijke afspraken
Alles top geregeld, inclusief de nazorg!
De jongens werken heel nauwkeurig.
goed bedrijf nette werkers
Prima, vakkundige en vriendelijke benadering van mij als klant