Ik had een nestje muizen onder mijn keukenblok.Nooit eerder meegemaakt en het maakte me erg onrustig! Binnen een week was alles weg,zeer goed geholpen door Michael. Aanrader!!
Chirag Birje
Heel goed. Wespen nest is helemaal weg. Ik zou het e ht aanraden.
Fam. Seij
We hadden een wespennest en de Bestrijdingsbrigade kon al na een paar uur langskomen voor de bestrijding. Een week later bleken er toch nog wespen te rond te vliegen. De bestrijdingsbrigade kwam...We hadden een wespennest en de Bestrijdingsbrigade kon al na een paar uur langskomen voor de bestrijding. Een week later bleken er toch nog wespen te rond te vliegen. De bestrijdingsbrigade kwam voor een 2e keer bestrijden. De wespen zijn daarna verdwenen. Heel goede service!
Wout
Ik heb de bestrijdingsbrigade gebeld omdat er een wespennest in de spouwmuur van ons verenigingsgebouw zat. Ik belde in de avond en kreeg te horen dat de bestrijding al de volgende dag plaats kon...Ik heb de bestrijdingsbrigade gebeld omdat er een wespennest in de spouwmuur van ons verenigingsgebouw zat. Ik belde in de avond en kreeg te horen dat de bestrijding al de volgende dag plaats kon vinden. De volgende dag werd de bestrijding uitgevoerd. De bestrijder legde uit dat na 7 tot 10 dagen alleen nog trage wespen te zien moesten zijn. Als dit niet zo was moest ik weer bellen naar de bestrijdingsbrigade. Helaas waren na ruim 2 weken nog duidelijk actieve wespen te zien. Ik heb totaal 3 keer gebeld, maar kreeg telkens de voicemail die mij vertelde: "U wordt zo snel mogelijk teruggebeld". Ik ben niet teruggebeld. Inmiddels zijn de wespen zijn er geen wespen meer te zien. Waarschijnlijk dankzij de dalende temperaturen.
Moos
Top service door Marco! Van tevoren goed uitgelegd wat er gedaan moest worden door mijzelf. De afspraak werd goed nagekomen en de klus was binnen no time geklaard. Nu hopen dat alle...Top service door Marco! Van tevoren goed uitgelegd wat er gedaan moest worden door mijzelf. De afspraak werd goed nagekomen en de klus was binnen no time geklaard. Nu hopen dat alle tapijtkeverlarfjes gaan 'hemelen'.
H. Vogelaar
De eerste keer lukte het niet om dicht bij het wespennest te komen. Vervolgens kwam de directeur zelf en heeft het nest op vakkundige wijze via een smalle dakgoot ingespoten. Wij zijn blij de wespen...De eerste keer lukte het niet om dicht bij het wespennest te komen. Vervolgens kwam de directeur zelf en heeft het nest op vakkundige wijze via een smalle dakgoot ingespoten. Wij zijn blij de wespen zijn weg!
H. Donker
Heel snelle en deskundige service.
SB
Ons huis was snel weer vrij van wespen
Daniëlle
Zeer slechte service! Gisteren einde middag gebeld en hij (Ivo) zou de volgende dag tussen 10:00-11:00 langskomen om wespennest te verwijderen. Wij lange tijd gewacht en toen ik belde zei hij dat...Zeer slechte service! Gisteren einde middag gebeld en hij (Ivo) zou de volgende dag tussen 10:00-11:00 langskomen om wespennest te verwijderen. Wij lange tijd gewacht en toen ik belde zei hij dat hij de afspraak was vergeten en niet meer kon komen. Ik stelde de volgende dag voor, maar dat was zijn vrije dag. Ik vroeg om een uitzondering ter compensatie, maar dat was absoluut niet mogelijk en hij kapte het gesprek daarna ook af. Gewoon onbeschoft. Niet te vertrouwen dus!
Smits
Redder in nood! Na terugkomst vakantie vlooien. Geïnformeerd bij ander bedrijf naar kosten: 300-400 euro! Dus ik dacht dan ga ik het wel zelf proberen. Na 2 weken bestrijdingsmiddelen, stofzuigen,...Redder in nood! Na terugkomst vakantie vlooien. Geïnformeerd bij ander bedrijf naar kosten: 300-400 euro! Dus ik dacht dan ga ik het wel zelf proberen. Na 2 weken bestrijdingsmiddelen, stofzuigen, etc de plaag niet onder controle. Bestrijdingsbrigade gebeld. Kosten bleken daar veel lager. De volgende dag stond hij op de stoep. Nu, een paar weken later, verklaar ik mijn huis vlo-vrij! Echt een verademing! Als ik eerder had geweten dat de kosten zoveel lager waren had ik hem meteen gebeld! Had me veel geld bespaard want de vlooienbestrijdingsmiddelen uit de (dieren)winkel zijn prijzig en werken niet voldoende.