Janna

Zaterdag gebeld, maandagmiddag het wespennest behandeld. Door een accurate dame met goede uitleg!

Jorn

Snel, behulpzaam en heel vriendelijk

A. van Duin

Prima snelle service! Aardige jongen en het wespennest is vakkundig uitgeroeid.

Irma Van Baardwijk

Goede ervaring met de bestrijdingsbrigade. Toen ik belde kreeg Ik duidelijke uitleg over het verwijderen van een wespennest. Op een woensdagavond de afspraak ingepland en de vrijdag er na waren ze... Goede ervaring met de bestrijdingsbrigade. Toen ik belde kreeg Ik duidelijke uitleg over het verwijderen van een wespennest. Op een woensdagavond de afspraak ingepland en de vrijdag er na waren ze er al. Binnen nog geen 10 minuten was het behandeld dus afrekenen en 1 week laten rusten alvorens op te ruimen. Binnen een half uur na behandeling was er geen wesp meer te bekennen. Gelukkig want die wespen waren niet meer zo aardig als je in de buurt kwam. Ik vind het wel veel geld voor een paar minuten behandelen maar ben blij dat ze niet meer in mijn tuin aanwezig zijn. Ik hoop de bestrijdingsbrigade niet meer nodig te hebben maar mocht dit wel ooit het geval zijn dan zal ik ze zeker weer benaderen. Dus mensen mocht je hulp nodig hebben voor wat voor een bestrijding het ook mag zijn dan is dit bedrijf echt een aanrader.

Jennifer Voois

Aardige medewerkers. Vriendelijk. Leggen okk goed uit wat de stappen zijn erna .

Dohmen

Prima geholpen door deze brigade

Marieke Griek

Heel tevreden! Goede uitleg gegeven en aardige meneer.

particulier

Er zat een wespennest op zolder. Ze hadden hun nest in een koffer gemaakt. Gisteren gebeld en vandaag konden ze al komen. Ben door Marco op een klantvriendelijke manier geholpen.

Tom Winkler

We hadden een wespennest onder het garagedak bij de voordeur. Hinderlijke plek. Dus toen we het ontdekten hebben op woensdagavond een bericht ingesproken en werden de volgende dag rond 9 uur... We hadden een wespennest onder het garagedak bij de voordeur. Hinderlijke plek. Dus toen we het ontdekten hebben op woensdagavond een bericht ingesproken en werden de volgende dag rond 9 uur teruggebeld voor een afspraak. Om kwart voor 10 stond Fabiola voor de deur. Wat snel... en na een korte inspectie was het eigenlijk zo gepiept. De wespen waren in verwarring en na een kwartier was het rustig. Geen wesp meer te zien en nu hopen dat ze wegblijven. Maar we hebben garantie en dat geeft een prettig gevoel. Goede service en snel verholpen. Bedankt.