Zeer snel geholpen door een vakkundige en vriendelijke meneer.
Veel over gelezen in de krant dat er dit jaar veel wespennesten zijn. Zelf nog nooit last van gehad, tot deze week. Wat nu, mobiel en googelen op wespenbestrijding. Op deze site uitgekomen en zag...Veel over gelezen in de krant dat er dit jaar veel wespennesten zijn. Zelf nog nooit last van gehad, tot deze week. Wat nu, mobiel en googelen op wespenbestrijding. Op deze site uitgekomen en zag dat er in de buurt iemand is die mij kan helpen. Direct aan dekken en de volgende dag (ik belde 's avonds) stond er iemand om de wespennest te bestrijden. Het resultaat is dat ik van de wespen verlost ben.
Chris van Gelderen
Wij zijn zeer tevreden over De Bestrijdingsbrigade. Gisterenmiddag gebeld, vandaag al iemand geweest die de nesten heeft verwijderd. Top!!!
Andre Gronefeld
Direct antwoord gekregen incl prijs. Dezelfde dag nog gekomen. Super vriendelijke en meedenkende medewerker.
Snelle, correcte behandeling van wespennest
van der Wildt
Zeer goede ervaring gehad. Snel en efficiënt geholpen.
Adil
Top snel en goede behandeling!
W. Post
'S Morgens gebeld. Dezelfde middag langs gekomen om een wespennest te bestrijden op onze moestuin. Vakkundig besteden. Goede service, vriendelijke mensen.
Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Afspraak binnen 2 dagen. Wespennest vakkundig bestreden. Eventueel binnen een week kosteloos retour indien nog niet alle wespen dood zouden zijn. Dat...Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Afspraak binnen 2 dagen. Wespennest vakkundig bestreden. Eventueel binnen een week kosteloos retour indien nog niet alle wespen dood zouden zijn. Dat bleek helemaal niet nodig. Alle wespen waren weg.
De hulp die de Bestrijdingsbrigade bood was goed. Ik heb nu geen last meer van wespen.