Nicoline

Maandagmiddag gebeld, dinsdagmiddag een wespennest weggehaald. Super snel en vakkundig!

Mara

Maandag gebeld en dinsdag kwamen ze langs om het wespennest te verwijderen. De wespen zouden binnen een paar dagen weg zijn maar na een paar uur was er al geen wesp meer te zien! Top!

Tuinman

Vakkundig en snel geholpen. Wij hadden mieren in de tuin, nu niet meer....... deze mensen weten waar ze het over hebben. Aardige mensen! Goed bedrijf, zeker aan te bevelen!

Zeer tevreden met de Bestrijdingsbrigade, snel en vakkundig geholpen en de wespen zijn verdwenen!

Zeer behulpzaam, ook wanneer een nest op een lastig te bereiken plek zit.

Verwijderen wespennest in Vlaardingen
Het was topdrukte maar Marco Nederpelt kwam einde vrijdagmiddag toch om de boel op te lossen
Snel en effectief

Een wespennest heb ik zelf proberen dicht te houden met plastic zakjes. Ze kropen hoog achter een houten afwerking. Niet gelukt. De bestrijdingsbrigde heeft 2 keer een gif poeder onder druk moeten... Een wespennest heb ik zelf proberen dicht te houden met plastic zakjes. Ze kropen hoog achter een houten afwerking. Niet gelukt. De bestrijdingsbrigde heeft 2 keer een gif poeder onder druk moeten inspuiten en daarna zag je nog een paar wespen hun weg zoeken. Met een vliegenmepper heb ik de laatste weggeslagen.

Philip Schunselaar

Goede snelle service voor bestrijding van wespen.

Albert Jan

Woensdag gebeld en zaterdag geholpen in alle drukte die ze hebben met de bestrijding van de wespen die er zijn. Ze hadden ook al de vrijdag gekund maar toen konden wij niet. Ze denken mee om een... Woensdag gebeld en zaterdag geholpen in alle drukte die ze hebben met de bestrijding van de wespen die er zijn. Ze hadden ook al de vrijdag gekund maar toen konden wij niet. Ze denken mee om een andere oplossing te vinden.
Wij zijn er nu al blij mee. Gisteravond en Vandaag gekeken en heb ze niet meer gezien waar ze zaten.

Christiaan

Vorige week, ondanks het warme weer, hebben jullie ons top geholpen!