De bestrijdingsbrigade is echt een aanrader als je last hebt van ongedierte ! Wij hadden last van een wespennest in de achtertuin. 1x gebeld om een afspraak te maken en ze hebben keurig het nest...De bestrijdingsbrigade is echt een aanrader als je last hebt van ongedierte ! Wij hadden last van een wespennest in de achtertuin. 1x gebeld om een afspraak te maken en ze hebben keurig het nest ingespoten en na 3 dagen geen wesp meer te zien !!
Zeer correct en afdoende bestreden
Nieuwenhuis
Geweldig zo snel als wij geholpen werden, de enen dag gebeld en de andere dag stonden ze al op de stoep. Top!!
Silke van der Bijl
Snel & vriendelijk!
Wespennest laten verwijderen uit aarde,tussen schutting en koikarpervijver in. Was snel gebeurd, mnr hield er rekening mee dat de vissen het gif niet zouden binnenkrijgen Was...Wespennest laten verwijderen uit aarde,tussen schutting en koikarpervijver in. Was snel gebeurd, mnr hield er rekening mee dat de vissen het gif niet zouden binnenkrijgen Was doeltreffend Geen wespen meer gezien.
Ponsen
Na de melding van een wespenplaag zijn we binnen 1,5 dag geholpen voor het bestrijden hier van.