Erik Poot

De bestrijdingsbrigade is echt een aanrader als je last hebt van ongedierte ! Wij hadden last van een wespennest in de achtertuin. 1x gebeld om een afspraak te maken en ze hebben keurig het nest... De bestrijdingsbrigade is echt een aanrader als je last hebt van ongedierte ! Wij hadden last van een wespennest in de achtertuin. 1x gebeld om een afspraak te maken en ze hebben keurig het nest ingespoten en na 3 dagen geen wesp meer te zien !!

Zeer correct en afdoende bestreden

Nieuwenhuis

Geweldig zo snel als wij geholpen werden, de enen dag gebeld en de andere dag stonden ze al op de stoep. Top!!

Silke van der Bijl

Snel & vriendelijk!

Wespennest laten verwijderen uit aarde,tussen schutting en koikarpervijver in.
Was snel gebeurd, mnr hield er rekening mee dat de vissen het gif niet zouden binnenkrijgen
Was...
Wespennest laten verwijderen uit aarde,tussen schutting en koikarpervijver in.
Was doeltreffend
Geen wespen meer gezien.

Ponsen

Na de melding van een wespenplaag zijn we binnen 1,5 dag geholpen voor het bestrijden hier van.

Super snelle services ondanks alle drukte.

H.van Gaalen

Gisterenmiddag gebeld, vanmorgen wespennest vernietigd.

Vakkundig en prettig geholpen.

Ridder

Hele goede service en Marco kwam direct de 2e keer omdat de wespen die nog niet gelijk dood waren onze slaapkamer in kwamen.....super goed geholpen

W.J. van der Zwan

Morgens gebeld, savonds was het wespennest bestreden. Geen wesp meer te bekennen. Een aanrader.Top gedaan.