Bas

Wespennest in de gevel, gebeld en volgende middag al een afspraak. Belde netjes dat het iets later werd...vind ik altijd wel fijn als je zit te wachten. Vriendelijke vent met goeie uitleg over hoe... Wespennest in de gevel, gebeld en volgende middag al een afspraak. Belde netjes dat het iets later werd...vind ik altijd wel fijn als je zit te wachten. Vriendelijke vent met goeie uitleg over hoe en wat ie ging doen.

Vorige week ontdekten we een graafwespennest in de voortuin. Belde met De Bestrijdingsbrigade/ Marco Nederpelt.
Hij kwam de volgende ochtend al. Vakkundig en snel heeft hij het nest...
Hij kwam de volgende ochtend al. Vakkundig en snel heeft hij het nest ingespoten. Heb een paar dagen gewacht maar zie geen wesp meer bij het nest. Aanrader dus,

Carole Westerkamp

Mijn zoon attendeerde me op ongewone drukte van wespen in de heg pal aan het huis. Ik vreesde voor een wespennest en durfde niet in het wilde weg te beginnen met snoeien. Ik belde de... Mijn zoon attendeerde me op ongewone drukte van wespen in de heg pal aan het huis. Ik vreesde voor een wespennest en durfde niet in het wilde weg te beginnen met snoeien. Ik belde de bestrijdingsbrigade en er werd direct een afspraak gepland voor de volgende dag. Uiteindelijk bleek er geen nest te zitten en hoefde ik alleen de voorrijkosten te betalen (die overigens lager zijn dan bij de concurrent!). Er werd ook nog gebeld na de afspraak, of alles naar wens was gelopen. Zeer goede service!

De bestrijdingsbrigade heeft snelle en effectieve service verleend. Wij zijn van de wespen af.

Bram

Na in de middag gebeld te hebben, kwam Marco de volgende ochtend langs. Snel en goed gewerkt en ook het wespennest meegenomen

Janka barbas

Er bleek een wespennest in een boom in onze tuin te zitten. De Bestrijdingsbrigade bood hulp. Binnen de kortste keren kwam er een vriendelijke, doortastende medewerker en hij heeft ons van het... Er bleek een wespennest in een boom in onze tuin te zitten. De Bestrijdingsbrigade bood hulp. Binnen de kortste keren kwam er een vriendelijke, doortastende medewerker en hij heeft ons van het wespennest afgeholpen. Hij is niet eerder vertrokken dan dat hij er zeker van was dat de behandeling zijn werk had gedaan. Bovendien wordt er garantie gegeven op de bestrijdmethode. De Bestrijdingscentrale kunnen wij eenieder van harte aanbevelen. Janka Barbas, Delft

Wolfs

Gebeld, volgende dag zijn ze gekomen.
Alles behandeld en sinds dien geen last meer.
Top

Snelle service
prima uitgevoerd door vriendelijk personeel

Elsbeth van der Stoel

‘s Morgens gebeld en ‘s middags al geholpen dus top service. In eerste instantie was het geluid wat in de slaapkamer te horen was niet echt goed thuis te brengen maar de medewerker dacht op alle... ‘s Morgens gebeld en ‘s middags al geholpen dus top service. In eerste instantie was het geluid wat in de slaapkamer te horen was niet echt goed thuis te brengen maar de medewerker dacht op alle fronten mee. Toen toch het dak op met de ladder en daar zat een giga wespennest. Snel het imkerpak aangetrokken( tot grote hilariteit van mijn kleinzoontje) en het nest bestreden. Met geweldig goed resultaat want diezelfde avond was de rust weergekeerd in mijn slaapkamer.

A.M.A. de Breuk

Goede en snelle service. Vriendelijk en goede uitleg.