Maandagochtend gebeld en dezelfde dag probleem verholpen. Goede service en klantvriendelijk. Ik kan dit bedrijf zekers aanbevelen.
van der Meijs
De afgelopen periode last gehad van wespen. De Bestrijdingsbrigade gebeld en met twee dagen kwam Marco Nederpelt langs. Met kennis van zaken heeft hij het nest keurig bestreden. Na twee dagen geen...De afgelopen periode last gehad van wespen. De Bestrijdingsbrigade gebeld en met twee dagen kwam Marco Nederpelt langs. Met kennis van zaken heeft hij het nest keurig bestreden. Na twee dagen geen wesp meer te bekennen.
Pater
Vriendelijk te woord gestaan. Afspraak snel kunnen inplannen. Verzocht om voortijdig even te kunnen bellen ivm aanwezigheid, prima verlopen. Goede toelichting over de aanpak.
fokkens
Ik had een wespennest op zolder. De bestrijdingsbrigade kwam dezelfde dag nog en alles werd snel geregeld! Heel prettig!
Wij hadden last van een wespennest De afspraak werd snel gemaakt, vrijdag gebeld en zaterdagmiddag kon er al iemand langs komen. Bestrijden ging ontzettend snel en ik kreeg ook de nodige informatie.
Hondenmaatje
Zeer professionele behandeling, zeer snel beschikbaar ... binnen 15 minuten Wespennest zeer snel verwijderd We zijn er zeer blij mee
Kim
Topservice! Snel ter plaatse (op zaterdagochtend)!
C. van Dijk
Wij werden overvallen door een wespennest . De bestrijdingsbrigade gebeld rond 9.30 uur en om 12.15 uur was hij present . Op een vakkundige wijze werd het nest verwijderd en meegenomen . De...Wij werden overvallen door een wespennest . De bestrijdingsbrigade gebeld rond 9.30 uur en om 12.15 uur was hij present . Op een vakkundige wijze werd het nest verwijderd en meegenomen . De klus was in 20 minuten geklaard , echt vakwerk !!
Pim
Uitstekend. De volgende ochtend stond hij klaar om het wespennest succesvol aan te pakken.
Jef Eekhout
Vriendelijke en snelle service. Ik belde aan het eind van de middag en de volgende ochtend kwamen ze al langs. Top!