Snelle service, goede uitleg en zorgvuldig te werk!!
Marion Heuvelman
Ik vond het fijn dat de afspraak snel gemaakt was. Jullie konden de volgende dag al langskomen. Echter waren jullie best laat en niet op de hoogte van ons probleem. Jullie dachten met muizen te...Ik vond het fijn dat de afspraak snel gemaakt was. Jullie konden de volgende dag al langskomen. Echter waren jullie best laat en niet op de hoogte van ons probleem. Jullie dachten met muizen te maken te hebben en wilden ook de afspraak een dag verzetten. Gelukkig is alles toch goedgekomen en zijn jullie de dag waarop wij hadden afgesproken langsgekomen met de juiste materialen voor het wespennest. De medewerker die bij ons langskwam was erg vriendelijk.
Nu twee dagen later zie ik nog wel wespen op de plek waar het nest zit of zat. Ik hoop dat deze ook verdwijnen en anders bel ik u nogmaals op, want ook dat is erg fijn: garantie die jullie geven.
In ieder geval bedankt.
René
Door de "koningin van België" Fabiola, rap en efficiënt verlost van een wespennest in de voortuin! Via een bijzonder gezellige gesprek en aanvraag per telefoon met Astrid, dezelfde dag nog...Door de "koningin van België" Fabiola, rap en efficiënt verlost van een wespennest in de voortuin! Via een bijzonder gezellige gesprek en aanvraag per telefoon met Astrid, dezelfde dag nog verholpen! Wat een prima professionals!
Marijke van Garderen
Heel tevreden over de verwijdering van het wespennest door een hele aardige Fabiola.