berry hunink

Bij ons is een wespennest zeer vakkundig verwijderd

Vuijk

Goede snelle service op top

Iedereen die last heeft van ongedierte, in mijn geval wespen, raad ik U aan deze brigade op te roepen. Ze komen op tijd en werken accuraat.

Duidelijke, vriendelijke uitleg. Kordate handeling.

Duidelijke uitleg

Goede ervaring. Snel en klantvriendelijk!

C. Philipse

Snelle service, goede uitleg en zorgvuldig te werk!!

Marion Heuvelman

Ik vond het fijn dat de afspraak snel gemaakt was. Jullie konden de volgende dag al langskomen. Echter waren jullie best laat en niet op de hoogte van ons probleem. Jullie dachten met muizen te... Ik vond het fijn dat de afspraak snel gemaakt was. Jullie konden de volgende dag al langskomen. Echter waren jullie best laat en niet op de hoogte van ons probleem. Jullie dachten met muizen te maken te hebben en wilden ook de afspraak een dag verzetten. Gelukkig is alles toch goedgekomen en zijn jullie de dag waarop wij hadden afgesproken langsgekomen met de juiste materialen voor het wespennest. De medewerker die bij ons langskwam was erg vriendelijk.

Nu twee dagen later zie ik nog wel wespen op de plek waar het nest zit of zat. Ik hoop dat deze ook verdwijnen en anders bel ik u nogmaals op, want ook dat is erg fijn: garantie die jullie geven.

In ieder geval bedankt.

René

Door de "koningin van België" Fabiola, rap en efficiënt verlost van een wespennest in de voortuin! Via een bijzonder gezellige gesprek en aanvraag per telefoon met Astrid, dezelfde dag nog... Door de "koningin van België" Fabiola, rap en efficiënt verlost van een wespennest in de voortuin! Via een bijzonder gezellige gesprek en aanvraag per telefoon met Astrid, dezelfde dag nog verholpen! Wat een prima professionals!

Marijke van Garderen

Heel tevreden over de verwijdering van het wespennest door een hele aardige Fabiola.