Ik zag maandag een aantal wespen bij het keukenraam die de spouw ingingen. Daar ik allergisch ben voor die beesten meteen gebeld. Kreeg man aan de telefoon en verbond door met zijn vrouw voor een...Ik zag maandag een aantal wespen bij het keukenraam die de spouw ingingen. Daar ik allergisch ben voor die beesten meteen gebeld. Kreeg man aan de telefoon en verbond door met zijn vrouw voor een afspraak echter die zei dat het zo druk was. Ze zou terug bellen. Niets gehoord en woensdag weer gebeld. Inmiddels zag ik niets meer bij de keuken. Vrouw zei ik had al gezegd even aankijken wat niet het geval was ze zou terugbellen. Opgehangen en loop naar de 1e etage en tot mijn schrik zie ik daar die beesten. Ook liggen er in de andere slaapkamer ca 30 dode beestjes. Meteen weer gebeld dat ze toch echt aanwezig zijn onder de dakgoot. Ze zou weer terug bellen want het was reuze druk had een wachtlijst van meer 96 uur. Er bleek bij de buren ook 2 wespen nesten te zitten en donderdag zag ik ook nog 1 bij mijn schuur. Vrijdag weer gebeld of er al zicht was wanneer men kwam en dat het nu 4 nesten zijn. Ik al 2 nachten op de bank beneden slaap vanwege de beesten op de 1e etage. Uiteindelijk zou men zondag voor elf uur komen. Nu helaas niemand gezien. Zondag in de namiddag gebeld en kreeg een lauwe reactie. Aangegeven dat ik dit een hele slechte zaak vind en wel naar iemand anders ga kijken.
Geert Tichelaar
Goed. Kwamen hun afspraken na en zijn goed geholpen. Vriendelijk personeel.
-Snelle en betrouwbare service (in mijn geval was er geen sprake van spoed, maar toch werd ik de volgende dag geholpen; de bestrijder kwam ook precies op de afgesproken tijd) -Effectieve...-Snelle en betrouwbare service (in mijn geval was er geen sprake van spoed, maar toch werd ik de volgende dag geholpen; de bestrijder kwam ook precies op de afgesproken tijd) -Effectieve bestrijding van het wespennest; binnen een dag geen wesp meer gezien.
Roy
De afspraak netjes ingepland door Tim. Helaas kwam er niemand opdagen de eerste keer, ook geen bericht van gehad. Opnieuw tweede afspraak gepland tussen 10-12 uur maar werd om 12.03 gebeld door Tim...De afspraak netjes ingepland door Tim. Helaas kwam er niemand opdagen de eerste keer, ook geen bericht van gehad. Opnieuw tweede afspraak gepland tussen 10-12 uur maar werd om 12.03 gebeld door Tim dat de bestrijder ziek naar huis is gegaan waar ik eerlijk gezegd mijn twijfels over had. Roy
Gijs
Uitstekend, bellen direct contact en gelijk een afspraak wanneer het mij uitkomt. rond kwart voor elf was hij er en 's-middags al geen last meer van Wespen. Gezellige man, nog even...Uitstekend, bellen direct contact en gelijk een afspraak wanneer het mij uitkomt. rond kwart voor elf was hij er en 's-middags al geen last meer van Wespen. Gezellige man, nog even koffie gedronken.
D. Veurink
De BestrijdSter bleek niet alleen voortvarend, doelgericht en efficiënt, maar ook effectief en vriendelijk. Zij gunde zich geen tijd voor een kopje koffie. Kortom een professional!👍🏿👏🏿
Richard van Hagen
Supersnelle service
Snel en een goede service, we hadden een wespennest onder ons slaapkamer dak, veel lawaai, na de eerste maal, van nog niet goed bij de plek komen, bleven de wespen af en aanvliegen, na weer gebeld...Snel en een goede service, we hadden een wespennest onder ons slaapkamer dak, veel lawaai, na de eerste maal, van nog niet goed bij de plek komen, bleven de wespen af en aanvliegen, na weer gebeld te hebben, kwamen ze vrij snel. En nu naar een uur of anderhalf, was de nest dood. Wel zielig, maarja , het veroorzaakte veel overlast.