Wij hadden een wespennest onder de overkapping van het huis hangen, deze hebben de ingespoten met ?????, geen wespen meer gezien
Menke, Marcel
Snel en effectief
Jolanda
Super snelle service en direkt van het wespennest af.
J van der Weerd
Ik had gebeld en dezelfde dag kwam er nog iemand.
Goed, vakkundig en snel vanaf t telefonisch contact tm het behandelen van het wespennest.
Snelle vriendelijke service!
Hoogenboom
Snelle service! dezelfde dag nog geholpen, het enige is dat we een half uur zaten te wachten, uiteindeljik werd de afspraak verplaatst naar de avond, maar dit was gelukkig verder geen probleem.
Een heel prettige telefoniste, die meedenkt en verschillende mogelijkheden bood om mij zo snel mogelijk te helpen. Heel prettig! En een dag later was er al een dame die de wespen kwam bestrijden....Een heel prettige telefoniste, die meedenkt en verschillende mogelijkheden bood om mij zo snel mogelijk te helpen. Heel prettig! En een dag later was er al een dame die de wespen kwam bestrijden. Vriendelijke dame, voldoende uitleg, rustig en ze nam de tijd. Kortom, ik ben heel tevreden!
E. J. van Leeuwen
Wij hadden last van vliegend ongedierte in en om ons huis. Contact gezocht en volgens afspraak zijn wij hier weer vanaf geholpen.
Steven
Na het ontdekken van een wespen net direct gebeld, een afspraak gemaakt en het probleem direct verholpen. Geen wesp meer gezien na die tijd.