Albert

We hadden een wespennest in de slang van de droger. 'S ochtends gebeld, 4 uur later was het nest al behandeld. Top service!

Sander

We ontdekte een enorm wespennest in de struik bij het terras. Ik belde in de ochtend en om 14:00 uur waren ze al aan het spuiten, echt top! Probleem opgelost, nogmaals dank voor het snelle schakelen!

Gerrit

Exact op de afgesproken tijd was de bestrijdingsbrigade aanwezig om vakkundig de klus te klaren. Omdat ik zelf ook afspraken had staan was men zeer coulant om daar tussen te bewegen.
Daarnaast gaf de garantie mij veel vertrouwen dat als er na een week nog beweging te zien zou zijn men gratis zou terugkomen.
De vlotte en professionele handelwijze kwam op mij aangenaam over.

Geen wachttijd, snelle klus, vriendelijk personeel, redelijke prijs, kortom uitstekend.

Claessen

Ze konden snel komen om bij ons een beginnende wespennest te bestrijden.
Vriendelijke bestrijder.

G.M. Bol

Prima werk voor redelijke prijs

Tot dusver prima ervaring met de bestrijdingsbrigade. We werden vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en er kwam diezelfde dag nog iemand langs om het wespennest te bestrijden.
Wel een...
Wel een flink bedrag voor nog geen 10 min werk, maar dat zal overal zo zijn..

geraldine pellekooren

Ik had een wespennest in mijn tuin, waarschijnlijk in een oude mollenhol! gebeld en meneer wilde die dag al komen, maar ik kon niet dus werd er een afspraak gemaakt, hij is dus gister geweest en... Ik had een wespennest in mijn tuin, waarschijnlijk in een oude mollenhol! gebeld en meneer wilde die dag al komen, maar ik kon niet dus werd er een afspraak gemaakt, hij is dus gister geweest en tijdens het ene nest te bestrijden vonden wij nog een die hij ook gelijk heeft aangepakt. Super vriendelijke gast, en snel te werk ook.

Maandag gebeld en dinsdag kwam er al iemand langs. Het krioelde van de wespen in onze schuur. Nu geen wesp meer gezien. Top service!

Linda De wit

Wespennest in mijn cameliastruik, ik belde, meneer kon zelfde dag komen.
Super snel, vakkundig en vriendelijk.
Heel blij dat de nest weg is, kan ik weer rustig genieten in mijn tuin