‘S morgens gebeld en zoals afgesproken kwam Marco laat in de middag langs. Nogmaals het probleem besproken en
alle ellende getoond. Hij inspecteerde binnen en buiten grondig en ging zelfs bij de buurvrouw even kijken of zij er ook last van heeft. Deed de nodige werkzaamheden netjes en secuur. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Wij hebben goede ervaringen met de bestrijdingsbrigade. Nette en snelle service. We waren snel van ons probleem af

A. Voogd

Snelle reactie, er kwam zoals afgesproken om zes uur nog iemand langs om te de werkzaamheden uit te voeren.
Zeer klantvriendelijk en kennis van zaken.

Reinier Siebrand

Aardige mevrouw, deed snel en vakkundig haar werk

Annet Jochemsen

Vanmorgen gebeld en vanmiddag al direct het wespennest weggehaald met zeer goede uitleg hoe of wat. Zeer tevreden!

Satish

Aanvraag ingediend in het weekend, ben meteen gebeld en afspraak gemaakt. Wespen nest was meteen bestreid. Klasse service en zeer vriendelijk personeel.

A van den Berg

Zeer snelle service

Michael

Het was een goede ervaring. Werd professioneel te woord gestaan

Na telefonisch contact snelle service. Zelfde dag nog geholpen om n wespennest te verwijderen.
Erg plezierig ivm allergie en eerder doorgemaakte anafylactische shock door wespensteken.

petra van echten

Was heel snel ter plekke, klus was zo geklaard.Top!!!! geen wesp meer te zien!