Leendert

Goed, eerlijk, leuk!

Samantha

Ik ben zeer tevreden over De Bruidshoek in Leiden! Het was voor mij de eerste keer dat ik een jurk ging zoeken en passen en het personeel hielp er goed bij. Allereerst was ik daar om te oriënteren... Ik ben zeer tevreden over De Bruidshoek in Leiden! Het was voor mij de eerste keer dat ik een jurk ging zoeken en passen en het personeel hielp er goed bij. Allereerst was ik daar om te oriënteren en om te kijken welke jurken ze daar hebben. Ik kreeg toen ook een boekje mee met handige praktische informatie (bijvoorbeeld levertijd, service, tips etc.) en enkele boeken van verschillende merken. Vervolgens ging ik echt een jurk passen. We werden verwelkomd met een gebakje en koffie/thee. Voor deze afspraak had ik een paar voorbeelden meegenomen van hun site die ik erg mooi vond. De dame die mij hielp gaf aan dat ze ook een (nieuwe) jurk in de collectie heeft die past bij mijn stijl en ze pakte die erbij. Uiteindelijk was dit mijn jurk geworden! Ook de 3 vervolgafspraken (het zoeken van schoenen, de eerste pas om de maten te meten en de tweede pas voor praktische uitleg over de jurk) waren erg fijn, waarbij het personeel erg geduldig, professioneel en vriendelijk was. Bij De Bruidshoek is er duidelijke communicatie en helpen ze je snel als je vragen hebt. Kortom: een aanrader!

Mooie zaak, vriendelijk personeel.

Personeel vriendelijk

Charlotte Röell

Mooie jurken, goede begeleiding en service en allemaal vriendelijk, gezellige dames. En met behulp van een van deze dames ben ik precies uitgekomen bij de mooiste jurk voor mij!

Al het personeel !

Sharon Rodenburg-Grootscholten

Goed,warm,klantgericht, vriendelijk

warme persoonlijke sfeer. goede ervaring! vooral danielle was een warme lieve vrouw! ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd.

Ruth de Kraker

Erg goed geholpen! Vriendelijke mensen, veel kennis en uitzoek.

Veel keus. De medewerkster heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en heeft een goede selectie voor me gemaakt. Veel kennis en zeer vriendelijk.

Julienne

Goede service, denken met je mee, zeer goed advies t.a.v. type jurk. Uiteindelijk bij een jurk uitgekomen die ik zelf nooit bedacht zou hebben maar die het helemaal bleek te zijn!

Komen hun afspraken na, zijn aan de telefoon zeer attent en volledig. Ook in de winkel erg vriendelijk en klantgericht. Met name niet pusherig t.a.v. het verkopen van jurken of accessoires, maar... Komen hun afspraken na, zijn aan de telefoon zeer attent en volledig. Ook in de winkel erg vriendelijk en klantgericht. Met name niet pusherig t.a.v. het verkopen van jurken of accessoires, maar richten zich op het comfort en belang van de klant.

Céline

Onze eerste afspraak was super.
Onze eerste afspraak was super.
De dame die me hielp had gelijk door wat ik mooi vond, was eerlijk in haar mening en had de gastvrijheid in zich die een dergelijke winkel nodig heeft om zich te onderscheiden van andere winkels.
Helaas heb ik deze gastvrijheid bij de volgende afspraken niet meer zo teruggezien.
Bij een pasafspraak kreeg ik na het te vragen aan glas water, maar mijn moeder en schoonmoeder kregen niets aangeboden, zelfs niet toen zij zichtbaar uit mijn glas water dronken omdat zij ook dorst hadden. Heb uiteindelijk zelf voor hen ook water moeten vragen.
Verder kan de communicatie mbt wanneer je de jurk meekrijgt beter. Ik was in de verpnderstelling dat je bij de laatste passessie de jurk meekreeg dus had speciaal een auto geregeld. Bleek ik pas een dag voor de bruofy de jurk op te mogen halen. Resultaat was dat mijn moeder haar schema last-minute moest aanpassen om de jurk op te kunnen halen in toch al een hectisch weekend.

De winkel is prachtig en men is zeker erg kundig in wat ze doen. Ontvangst is super.

Super, veel keuze, veel ervaring in advies, aardig.

Met mijn ideeen de ideale jurk erbij zoeken

Denise Rontberg

Alles helemaal perfect! We waren direct aangenaam verrast door de openheid en gezelligheid van het personeel. Wij vonden het top dat er van alle kanten geroezemoes te horen was. Hierdoor voelde wij... Alles helemaal perfect! We waren direct aangenaam verrast door de openheid en gezelligheid van het personeel. Wij vonden het top dat er van alle kanten geroezemoes te horen was. Hierdoor voelde wij ons op ons gemak.

Hele fijne winkel en heel goed personeel!

Al bij binnenkomst een warm gevoel, personeel vriendelijk en oprecht. Je lekker geroezemoes van andere om je heen dit heeft een huiselijk gevoel ipv het idee dat je bij de tandarts in de wachtkamer... Al bij binnenkomst een warm gevoel, personeel vriendelijk en oprecht. Je lekker geroezemoes van andere om je heen dit heeft een huiselijk gevoel ipv het idee dat je bij de tandarts in de wachtkamer zit :)

Ik/ Wij zijn geholpen door Miranda wat een topper! Er was echte interesse in de bruiloft en we kwamen daardoor direct in de goede richting met de jurken.