Maaike van Leeuwen

Er hangt een zeer ontspannen sfeer in het bedrijf, wat maakt dat je je er prettig voelt!

Schoon bedrijf. Leuke en kundige medewerkers en goed atelier.

Matthia

Het bedrijf is goed georganiseerd en gestructureerd, maar dat moet ook wel bij een grote(re) zaak. Zeer hartelijke ontvangst en er wordt echt tijd voor je genomen. Personeel is zeer hulpvaardig en... Het bedrijf is goed georganiseerd en gestructureerd, maar dat moet ook wel bij een grote(re) zaak. Zeer hartelijke ontvangst en er wordt echt tijd voor je genomen. Personeel is zeer hulpvaardig en kundig.

Zeer goede service. Ik wilde op het laatste moment nog een aanpassing aan de jurk. Dit was geen enkel probleem voor het atelier en twee weken later was hij klaar!

Judith Kruijer

Heel gastvrij

Gastvrijheid, service en enorme diversiteit aan stijlen en modellen.

Ans Tessels

Zeer vriendelijk, hulpvaardig. Komen goed tegemoet aan de wens van de klant.

Zeer klantgericht

Eline

Mijn ervaring met De Bruidshoek Leiden is heel erg goed. Ik vind de bruidshoek een erg gastvrije, vrolijke en vriendelijke winkel. Keer op keer voel je je heel erg welkom, er is altijd tijd. Heb... Mijn ervaring met De Bruidshoek Leiden is heel erg goed. Ik vind de bruidshoek een erg gastvrije, vrolijke en vriendelijke winkel. Keer op keer voel je je heel erg welkom, er is altijd tijd. Heb nooit moeten wachten omdat er iets heel erg uitliep. Alle verkoopsters zijn heel erg enthousiast, wat je bezoek heel bijzonder maakt! Wat ik voornamelijk heel fijn vond is dat ik bij bijna al mijn passen dezelfde verkoopster had.

Wat ik heel fijn vond is dat ik vaak dezelfde verkoopster had tijdens mijn verschillende passen. Dat maakt het heel vertrouwt en er is 1 iemand die van alle 'dingetjes' over mij, mijn wensen en mijn... Wat ik heel fijn vond is dat ik vaak dezelfde verkoopster had tijdens mijn verschillende passen. Dat maakt het heel vertrouwt en er is 1 iemand die van alle 'dingetjes' over mij, mijn wensen en mijn dag weet. Jullie informatie verstrekking is heel goed en bijna alles is mogelijk! Alle verkoopsters zijn heel erg enthousiast als je dan je droomjurk aanhebt wat elke pas opnieuw een heel bijzondere ervaring maakt.

Goed maar wel wat verbeteringen

Eerste afspraak was echt perfect

Bart Rijnvis

Super leuk geholpen, aardige mensen en een top collectie

Nemen iedere afspraak opnieuwalle tijd voor de klant

Goed maar wel wat verbeteringen

Eerste afspraak was echt perfect

Zeer prettige ervaring, eniet uitstekende service.

Sigrid Versluijs

Het is in 1 woord super!! Zo'n geweldige service en uiterst vriendelijk en goed personeel die echt weten waar ze mee bezig zijn.

Uitstekende kennis en service